«

»

Pred tekmo v Krškem

Predzadnja tekma sezone, ki bo pokazala ali nas bodo krčani spet premagali. Kajti prav domači poraz proti ekipi iz krškega nas je verjetno oddaljil od željenega četrega mesta. Matematika pa je taka, da “kanarčki” dvakrat zmagajo, Gorica dvakrat izgubi in tu je v igri še Celje. Sicer težko a ne ne mogoče in upanje umira zadnje. Po Kopru pa še vedno odmeva predvajanje pesmi “ne može nam niko ništa”, posrečena ali neposrečena izvedba naj bo v domeni vaše presoje. Sam pa bi o tem dejal, da je to vse skupaj v slogu filma ” Ko to tamo pjeva”.

Sodniki: Sagrković Asmir (glavni sodnik), Praprotnik Jure (1. pomoč), Salkić Alen (2. pomoč), Borošak Alen (4. sodnik), Delegat: Pokovec Vinko

 

Permanent link to this article: http://www.nk-koper.si/pred-tekmo-v-krskem/

1 comment

 1. Tifozi 1987

  “Ne može nam niko ništa“…….no coment
  Dodam pa samo to, Enej s harmoniko je bil popestritev in sem si že mislil, lepa gesta za gledalce in navijače.
  Sodnik odpiska konec tekme, pa evo ti glupost stoletja….“ne može nam niko ništa”
  Komentarji na stadjonu: ME NE VIDISTE VEČ NA STADJONU…….s tako neumnostjo ste izgubili veliko število nas woslow, ki hodimo gledat nekoč cenjeni NK Koper……..in še cela Slovenija se nam smeje in zgraža nad neumnostjo stoletja!!!!!

  Žal mi je pravih navijačev Kopra, kateri obožujemo in spoštujemo himno od legendarne Platane,…..ne pa balkanjade ala Mitar……jao jao kam smo prišli…..!

  Grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo grdo…..

  Vrnite nam NK Koper 19020 z našimi domačimi igralci!!!

Comments have been disabled.

EnglishSlovenščina