Pred tekmo v Domžalah

Koper je zapravil v prvenstvu in pokalu vse, in videli bomo kaj bodo v klubu naredili po sredinem porazu v pokalu proti Celju. Trener Miran Srebrnič je v prvem delu pustil 30 točk in visoko uvrstitev na lestvici. V pomladni del pa smo vstopili z novim trenerjem, ki pa ni opravičil našega zaupanja in se bo skupaj z igralci v zadnjih treh krogih boril za 5 do 9 mesto na lestvici. Domžale so ena najboljših ekip ta hip in bodo naredili vse, da nas premagajo. Kanarčki res sicer nimajo kaj izgubiti, toda ne preveč dobre igre in zastarel način igranja nas ne prepričajo, da bi bilo v Domžalah kaj boljše. Pustimo se presenetiti in pustimo igralcem naj nam igrišču pokažejo, da še niso pozabili igrati.

Domžale, Športni park Domžale | 16.05.2021 ob 20.00 | Prenos: Planet 2

Sodniki: Vinčić Slavko (glavni sodnik), Klančnik Tomaž (1. pomoč), Horvat Denis (2. pomoč) , Borošak Alen (4. sodnik)
Delegat: Šturm Emil

Vse tekmetekmezmageneodločeniporazigoli
Domžale6626162484
Koper6624162680
 

1 komentar

    • StariNavijač on 15/05/2021 at 14:03

    FC Koprer potrebuje prestrukturiranje celotnega vodstva, na čelu z predsednikom. Predsednik govori, da samo on financira klub, kaj pa 500.000 eur, katere je klub dobil ob 100 letnici od Uefe……kam je izginil pa ta denar?????

    Lepo prosim, da se preneha ljudi zavajati z nebulozami!!!!

    Upam, da bom doživel, da klub končno prevzamejo ljudje, kateri imajo vizijo v razvoj in nadgradnjo nogometnega kluba Koper, pa brez mešetarjev, balkancev in raznih “stručkotov”

    Športni pozdrav & FORZA KOPER

Komentarji so onemogočeni.