Praznik na Bonifiki

Koper, je danes slavil, mladci slavili povratek v prvo ligo, veterani pokazali bogato znanje nogometa in zakaj je Koper v slovenskem nogometu v samem vrhu, člani pa z osvojitvijo prvega mesta in v boj kvalifikacij za drugo slovensko ligo.

Na obali Koper gospodar

FC Koper . MNK Izola 5:0(3:0)

Strelci – 1:0 Sačer (5), 2:0 Sačer (8), 3:0 Cerovec (18), 4:0 Gajšek (75), 5:0 Guberac (87).

Sodniki:Kovačič Darjan (glavni sodnik), Todorović Nedeljko (1. pomoč), Kužnik Marjan (2. pomoč)
Delegat: Bezjak Dušan
Št. gledalcev:2500

Koper: Bužan, Opara (od 67. Glavaš), Cerovec, Guberac, Vrdoljak, Badžim (od 77. Čavalić), Baša (od 82. Verunica), Tomić (od 67. Gajšek), Hadžić, Sačer (od 67. Štromajer), Andjelić.

Izola: Nenezič, Juršić, Terčič (od 46. Pletikos), Zajec (od 46. Marc), Topić, Santin (od 83. Padar), Bičanić, Gavrić, Zugan, Rupnik (od 65. Memić), Ećimović (od 62. Ribič).

Koprčani so tudi dane demonstrirali igro s katero so osvojili prvo mesto v tretji ligi. Sedaj upajmo uspešne kvalifikacije je proti Odrancem ali Gradu in želena druga liga.

Na tribuni tudi znani obrazi

Med gosti sobotnega istrskega derbija so bili tudi novi državni prvaki, košarkarji Sixt Primorske, ki so nogometašem vrnili obisk.Prav tako se je opazilo koprskega župana in športnega direktorja Zlatka Zahoviča.

Skupni zmagovalci

FC Koper – Brinje Grospuplje 4:2

Sodniki:Kristofer Franca (glavni sodnik), Špeh Nik (1. pomoč), Jagunić Patrik (2. pomoč)
Delegat:Stepančič Zdenko
Št. gledalcev:80

Kadeti letos samo enkrat poraženi so dokazali, da niso imeli konkurence in so zasluženo osvojili prvo mesto.

FC Koper – Brinje Grospuplje 3:2

Sodniki: Jagunić Patrik (glavni sodnik), Špeh Nik (1. pomoč), Kristofer Franca (2. pomoč)
Delegat:Stepančič Zdenko
Št. gledalcev:100

Mladinci na koncu pokazali,da so se le ujeli in nanizali serijo dobrih rezultatov.

Veterani pokazali…

Koper – Izola 2:1

Veterani pokazali zakaj so polnili tribune, saj so tudi danes demonstrirali odlično tehnično znanje. lepo jih je bilo videti zopet skupaj na travnati zelenici. Nekaj igralcev ni zaigralo zaradi poškodb in drugih razlogov, a upam, da bodo za stoletnico kluba pripravljeni. Užitek je bilo gledati te naše stare igralce in to v obeh ekipah, kot Kopra in Izole kako še znajo obvladovati žogo. Dobro veliki trebuščki so jim malo nagajali ampak to je za igralce njihov let normalno.

Šanto je končal

Malo za šalo malo zares bi dejali končno. Leta so naredila svoje, saj se je rodil davnega 1973 leta.Lahko bi pa kot registrirani igralec prve ekipe morda dočakal minuto in aplavz številne publike proti rivalom iz Izole, a se je naš fant odločil oditi v tišini in takoj prestopil k veteranom in pomagal pri zmagi sotrpinov. Resnici na ljubo tam tudi končno spada (haahha). Šanto tako smo te vedno naslavljali ti želim samo eno, da lokal na plaži ( La Spiaggia) preimenuješ Pri Šantotu…..

Komentarji8

Preskoči na obrazec za komentar

  • Vedno Kanarcek on 29/05/2019 at 10:10

  Lepa, custveno nabita tekma s spominom na stare lepe obalne derbije. Hvala NK Koper. Pricakujem in zelim, da zacnemo tekme v drugi ligi z rumeno modro barvo, ker je v njej simbolno skrita zgodovina nasega kluba. Vsak velik klub, ki da kaj na sebe, spostuje le to. Kam nas je pripeljalo negIranje le te, smo izkusili bolece na lastni kozi. Zato bodimo ponosni na vse navijače, igralce, uprave (razen ene), SKRATKA NA VSE, KI SO TAKO ALI DRUGACE PRIPELJALI NK KOPER DO DANASNJIH DNI. SRECNO KOPER V DRUGI LIGI IN S POZITIVNIM PRISTOPOM BOMO 100 LETNICO KLUBA PRICAKALI V PRVI LIGI. S R E Č N O

  • franci on 28/05/2019 at 6:34

  Publika je povedala svoje in kaj hoče, sedaj so na vrsti tisti, ki v klubu odločajo. Barva, grb in himna se ne menja, upam, da so razumeli, kajti v primeru da tega ne bo …..bo Bonifika spet prazna.

  • Stari navijač on 26/05/2019 at 15:36

  ANTE vrni stari grb, rumeno modro barvo in kanarčke!!!

  Ostale neumnosti zarnjih 4 let pa izbrisati iz zgodovine NK Kopra!

  Forza NK Koper, gremo kanarčki❤️

  • stari vrnjeni navijač on 26/05/2019 at 15:28

  Zahvala vsem, ki so se potrudili in tudi tebi Stojan za lepo napoved lepega športnega dogodka. Koper je zaživel, končno sem se spet počutil rumenega. na koncu je bilo slišati Ante, Ante lepo, samo prvo tekmo v drugi ligi upam, rumeno modri dres in stari in edini grb. Grobar nogometa v Kopru pa naj se potuhne in končno spozna svojo zmoto. Koper ni bil in nikoli ne bo črn. Lepo še naprej tako….hvala

  • Grobar NK Koper on 26/05/2019 at 14:28

  Končno športno vzdušje in lepa igra naših. Samo grb nazaj in smo na pravi poti. Še en dokaz, da je Popo bil grobar NK Koper, ki se zdaj vrača v višave, ko Popota ni več. Draga šola, ampak nikoli več ne pozabimo. Smrt fašizmu, svoboda narodu!

  • Joško on 26/05/2019 at 11:18

  Bravo fantje, vračamo se na pota stare slave !
  Samo še grb in klubske barve da vrnemo.

  • Navijač Obale on 26/05/2019 at 9:22

  Čim več takih dni kot je bilo včeraj želim vsem navijačem in podpornikom kluba.. včeraj je bil pravi praznik in to kljub 3.ligi odlično pravo vzdušje. Ni pa še konec sezone

  • KP stara garda on 26/05/2019 at 8:45

  Bravo vsem,koncno se je v KP po dolgem casu obcutil nogomet…bravo Tifozi lepo stevilo in tako naprej……se barve in grb menjat in smo na poti za vrh slovenskega nogometa!

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook