Poraz na Bonifiki

Tekma na Bonifiki je od začetka ponudila precej dinamično predstavo s priložnostmi na obeh straneh, tako sta takoj imela lepo priložnost tako Žan Žužek in Stefan Stevanović a je obakrat bil na mestu Ajdin Mulalić, ki je vajo ponovil v osmi minuti po poskusu Maksa Barišića in kasneje še Mulahusejnoviča in oba strela ubranil. Srečanje na Bonifiki smo pričeli odločno dobro odprli tekmo in takoj imeli priložnosti, ki jih enostavno ne bi smeli zapraviti. Kar nam ni uspelo je gostom vse šlo na noge in v naš gol. V prvem polčasu smo prejeli dva zadetka, ki sta nam odrezala krila, sicer smo poizkušali zmanjšati rezultat a se ni izšlo. Dobra igra Domžalčanov se je nadaljevala tudi v drugem polčasu, nam pa kljub lepim novim priložnostim ni uspelo zadeti. Gledali smo dobro prvenstveno predstavo s polno teka in priložnosti a smo zopet izgubili srečanje, ki ga enostavno ne bi smeli. Varovanci Dejana Djuranovića pa so v drugem delu brez večjih težav zadržali tisto, kar so si prigarali v prvih 45 minutah. Gostujoči vratar Mulalić je bil junak srečanja kar pa se za našega vratarja tega ne bi mogli reči. Koper bo v 26. krogu v četrtek gostoval v Mariboru.

Koper – Domžale 0:2 (0:2)

Vuklišević 17., Ibričić 33.

Stadion Bonifika, brez gledalcev, sodniki: Kajtazović, Friš, Smej.
Strelca: 0:1 Vuklišević (17.), 0:2 Ibričić (33.).

Koper: Vargić, Rajčević, Žužek, Knežević, Mišić (od 76. Krajinović), Caimacov, Pejić (od 88. Viler), Stevanović, Dodlek (od 88. Jelić Balta), Barišić (od 56. Spinelli), Mulahusejnović.
Domžale: Mulalić, Sikošek, Šoštarič Karič, Vuklišević, Žinič (od 81. Klemenčič), Husmani (od 56. Pišek), Käit (od 87. Markuš), Ibričić, Svetlin (od 87. Martinović), Jakupović, Kolobarić (od 46. Podlogar).

Rumeni kartoni: Dodlek, Pejić, Caimacov; Husmani.

Video

2 komentarja

  • rumen on 07/03/2021 at 6:52

  Zmagal je boljši. Pojavlja pa se vprašanje kaj je z Vršičem, zagotovo ‘lažja’ poškodba ni razlog že daljšega neigranja. Mogoče se je medsebojna ljubezen ohladila. Zagotovo se njegova odsotnost pozna, igra ne teče kot bi morala.

  • StariNavijač on 06/03/2021 at 21:33

  Nič nič nič, od niča😡😡😡😡😡😡😡😡😡
  Ni igre, ni zadnjega pasa, šuti na gol za vzorec, samo obrambna taktika……ni izgovor, da smobna začetku imeli 2 šansi za gol!!!!
  Nogomet se IGRA 90 minut in pika!!!!!
  Za moje pojme,je ta ekipa napačno postavljena na igrišču + treningi so izključno defenzivno naravnani ( OSEBNO SEM POGLEDAL NEKAJ TRENINGOV) + Dare manjka, ker je vijolina ekipe!!!!!

  Mislim, da vse ni bila krivda Srebrniča, mahhhh itak smo v Koru že navajeni glavobolov in razočaranj in obljub v prazno……

  Športni pozdrav!

Komentarji so onemogočeni.