Ponovitev tekme z Rogaško ne pride v poštev

V tokratnem Sportklubovem intervjuju smo gostili športnega direktorja FC Koper Ivico Guberca, ki je pokomentiral včerajšnje dogodke ob robu neodigrane tekme 6. kroga prve lige Telemach med Koprom in Rogaško, razgovoril pa se je tudi o drugih pomembnih temah v trenutno edinem primorskem prvoligašu ter namignil na odmevno okrepitev, ki v naslednjih dneh prihaja na Bonifiko.

Add an overline text

Intervju Ivice Guberca za Sportklub

Po šestih krogih nove sezone Prve lige Telemach ima FC Koper za zdaj odigrane samo štiri tekme. Obračun tretjega kroga z Aluminijem so odnesle katastrofalne poplave, tekmo šestega kroga proti Rogaški pa birokratska napaka gostov, ki so na tekmo pripeljali premalo doma vzgojenih igralcev in posledično poskrbeli za odmevno afero, ki pod vprašaj morda postavlja celo regularnost prvenstva.

V Koper prihaja reprezentančni zvezdnik

V Kopru navijačem pripravljajo lepo presenečenje. Športnemu direktorju Ivici Gubercu in sodelavcem je namreč uspelo v svoje vrste zvabiti odmevno okrepitev. Na Bonifiko se po naših informacijah seli reprezentant Kazahstana Ramazan Orazov.

Letošnje poletje pa bo za Orazova prineslo veliko spremembo. Otrok Kairata iz Almatyja bo namreč zamenjal okolje in se preselil v Slovenijo, kjer bo kmalu predstavljen kot novi nogometaš Kopra.

Ko so Slovenci 23. marca v Astani na uvodni tekmi kvalifikacij udarili z reprezentanco Kazahstana, je na nasprotni strani v začetni enajsterici domačih tekmo začel član Tobola Ramazan Orazov in odigral vseh 90 minut.