Pomočnik selektorja naš Igor Benedejčič

Slovenska nogometna reprezentanca bo 23. marca v Celovcu odigrala prijateljsko tekmo z izbrano vrsto Avstrije, trenutno 29. reprezentanco na mednarodni lestvici Fife. Na slovenski klopi bo debitiral selektor Tomaž Kavčič.

Slovenija se bo v Celovcu predstavila tudi z novim strokovnim vodstvom reprezentance. Vlogo pomočnika selektorja bosta opravljala Robert Englaro in Igor Benedejčič, medtem ko je Borut Mavrič postal novi trener vratarjev slovenske nogometne reprezentance.

V mladi reprezentanci Slovenije,  pa se je izkazal z odličnim delom v mlajših reprezentančnih selekcijah, kjer se je s kadetsko reprezentanco Slovenije uvrstil na evropsko prvenstvo U17 2015 tudi  naš Igor Benedejčič.

 

2 komentarji

    • Tifozi1987 on 10. 1. 2018 at 10:59

    Za Koper ni bil dober, v repki pa ga cenijo! Nikoli ne bom pozabil Beneta kot igralca in predvsem kot človeka. KAPO DOL!

    • Rumeni on 9. 1. 2018 at 18:52

    Bravo Bene, ti si car, kar tako naprej. Bodi ponosen na na svoj kraj in nikoli ne pozabi nogometne šole ki je bila, do nekaj let nazaj najboljša v državi. Sedaj pa jo eni imenujejo akademija, a je samo črka A od tiste prave koprske šole. Vsi najboljši mladi jo zapuščajo in mislim, da bo potrebno kar nekaj svetlobnih let, da bo spet dala Beneta, Jermaniša, Zuliča, Galiča, Rudonjo, Dedića in mnoge mnoge druge….

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian