V pokalu naprej

Na edinem prvoligaškem dvoboju v osmini finala Pokala Pivovarna Union med lanskim zmagovalcem Koprom in Domžalami so se napredovanja z 2:0 veselili kanarčki. Po 90 minutah ni bilo zadetkov, v podaljšku pa se je med strelce dvakrat vpisal Andrej Kotnik. Koprčani so jih odprli z zadetkom, Andrej Kotnik je v 94. minuti izkoristil podajo Mateja Palčiča in gostitelje popeljal v vodstvo. Domžalčani so nato krenili v lov na izenačenje, v zadnji minuti pa je Kotnik z drugim zadetkom dokončno odločil zmagovalca. Najboljši strelec kanarčkov je izkoristil podajo Brighta Edomwonyija in nato matiral Gašperja Tratnika.

FC Koper vs NK Domžale 2:0 (0:0) – po podaljšku
Kotnik 94., 120.
Koper: Golubović, Pavlović (91./Koderman), Bilić, Mittendorfer, Palčič, Vešner Tičić (91./Kotnik), Correia (119./Novoselec), Ochieng (78./Fanimo), Krajinović (60./Edomwonyi), Nkada (78./Požeg Vancaš), Osuji.

Domžale: Tratnik, Đurić, Markuš, Offenbacher (62./Kovačević), Repas (70./Husmani), Nwankwo, Podlogar (70./Mutavčić), Pišek (84./Topalović), Brecl (94./Strajnar), Fazlić, Vuk (62./B. Barišić).
Sodnik: Aleksandar Matković (Ravne na Koroškem)