Podpisala sta za Koper !

Koprski dres bo v prihajajoči sezoni nosil tudi Darko Mišić, ki k nam prihaja iz vrst bosanskega prvoligaša Zvijezde. 28-letni desni bočni branilec bo ekipi dodal izkušnje in nudil širino trenerju Miranu Srebrniču.

Darko Mišič

Rojstvo: 27. junij 1991 (starost 28 let), Banjaluka, Bosna in Hercegovina Višina: 1,8 m (Branilec) V svoji karieri je še igral in bil član Mladosti, Istre, Zadra, Čelika, Travnika, Sloge in Sesvete.

Ivan Borna Jelić

Danes je za nas podpisall tudi Ivan Borna Jelić-Balta. 26-letni Hrvat, ki se najbolje znajde na poziciji osrednjega branilca je v Koper prišel iz ukrajinskega prvoligaša Arsenala iz Kijeva. V svoji karieri je nastopal tudi za Rudeš in Varaždin.

Rojstvo: 17. september 1992 (starost 26 let), Zagreb, Hrvaška Višina: 1,93 mTeža: 85 kg

Komentarji5

Preskoči na obrazec za komentar

  • Primorc on 9. julij, 2019 at 11:11
  • Odgovori

  A bote z našimi mladinci osvojili drugo ligo ? Ste zeleli, da vse propade, smo začeli na dnu, namesto, da samo kritizirate , potrkajte na vrata kluba, pokažite koverto z miljončkom in pokažite kako se dela …. pri nas ne bo nikoli nič !! ŽAL

  • Primorc on 9. julij, 2019 at 11:06
  • Odgovori

  Ej, tej se ne ustavijoooo ….. dejte nehat !

 1. Dajte biti malo realni. Vi bi v prvo ligo napredovali z mladinci, ki bi nabirali izkušnje in so prejšnjo sezono igrali v drugi mladinski ligi? Vsi bi radi videli, da igrajo samo domači fantje, ampak tako se 2. SNL ne bo osvojilo.

  • resnica on 8. julij, 2019 at 23:37
  • Odgovori

  Kozli so še v klubu. Vidim pa, da se “izpolnjuje” obljuba po delu z mladimi domačimi igralci, ki bodo tvorili jedro prve ekipe, pogodbe pa se podpisujejo z dokaj starimi igralci sumljive kakovosti. Spet laž!
  Domači igralci iz mladinskih vrst, ki so zaključili mladinski staž, bi lahko igrali v drugi ligi in nabirali izkušnje, vendar se ponavlja zgodba. Zato pa je še vedno kozel na dresu tuje barve. Nas ne bo na tribune,
  ker smo modri in navijamo za rumene in ne za kozle.

  • StariNavijač on 8. julij, 2019 at 19:27
  • Odgovori

  Brez kozla pa ne gre????
  Ante, kje je obljuba: da se vrne stari grb in rumeno modro barvo?????

  Bla bla bla…….

  Ps: pa še to: kaj upravo se misli zamenjat, kaj grobari kluba si zaslužijo, da so še v klubu?????

Dodaj odgovor

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

EnglishSlovenian