Padel tudi Triglav

Svojo tretjo in obenem tudi tretjo proti prvoligaškim ekipam je Koper zabeležil v svojo korist. Danes so premagali kombinirano in dobro premešano ekipo Triglava iz Kranja.

FC Koper – NK Triglav 4:2 (2:0)
Strelci: Šolaja, Andjelić, Baša, Verunica. za goste sta zadela Hasanaj, Pokorn

Fc Koper: Bužan, Badžim, Hadžić, Vrdoljak, Petrović, Glavaš, Andjelić, Guberac, Baša, Sačer, Šolaja. Igrali so še: Verunica, Štromajer, Cerovec, Opara, Čavalić, Angov, Cvek.

Triglav XI: Arko, Arh-Česen, Šalja, Bojič, Kopač, Hasanaj, Novak, Nosan, Humar, Vukovič, Stojanovič, Igrali bodo še: Čadež, Jamšek, Lipovec, Pokorn

Koprčani nadaljujejo z dobrimi igrami, danes so premagali tudi kranjski Triglav. Prvi polčas smo gledali dobro igro rumenih, ki so prikazali lep in gledljiv nogomet. Z dvema zadetkoma in kopico priložnostih, ki pa so jih koprski napadalci zapravil, tako, da so na odmor odšli le z dvemi zadetki, ki sta jih dosegla Šolaja in Anđelič.

Drugi polčas smo gledali bolj raztrgano a enakovredno igro obeh ekip. Trenerja sta posegla po številnih zamenjavah a kljub temu so domači z zelo lepim zadetkom Baše povedli s tri proti nič. Kranjčani so takoj za tem zmanjšali rezultat, malo kasneje pa zadeli še drugič in se približali le na en zadetek. Koprčani so se zbrali in z slalomom Verunice, ko je lepo prevaral kar nekaj gostujočih branilcev ter zadel za končnih 4:2.

EnglishSlovenian