Padel tudi Triglav

Svojo tretjo in obenem tudi tretjo proti prvoligaškim ekipam je Koper zabeležil v svojo korist. Danes so premagali kombinirano in dobro premešano ekipo Triglava iz Kranja.

FC Koper – NK Triglav 4:2 (2:0)
Strelci: Šolaja, Andjelić, Baša, Verunica. za goste sta zadela Hasanaj, Pokorn

Fc Koper: Bužan, Badžim, Hadžić, Vrdoljak, Petrović, Glavaš, Andjelić, Guberac, Baša, Sačer, Šolaja. Igrali so še: Verunica, Štromajer, Cerovec, Opara, Čavalić, Angov, Cvek.

Triglav XI: Arko, Arh-Česen, Šalja, Bojič, Kopač, Hasanaj, Novak, Nosan, Humar, Vukovič, Stojanovič, Igrali bodo še: Čadež, Jamšek, Lipovec, Pokorn

Koprčani nadaljujejo z dobrimi igrami, danes so premagali tudi kranjski Triglav. Prvi polčas smo gledali dobro igro rumenih, ki so prikazali lep in gledljiv nogomet. Z dvema zadetkoma in kopico priložnostih, ki pa so jih koprski napadalci zapravil, tako, da so na odmor odšli le z dvemi zadetki, ki sta jih dosegla Šolaja in Anđelič.

Drugi polčas smo gledali bolj raztrgano a enakovredno igro obeh ekip. Trenerja sta posegla po številnih zamenjavah a kljub temu so domači z zelo lepim zadetkom Baše povedli s tri proti nič. Kranjčani so takoj za tem zmanjšali rezultat, malo kasneje pa zadeli še drugič in se približali le na en zadetek. Koprčani so se zbrali in z slalomom Verunice, ko je lepo prevaral kar nekaj gostujočih branilcev ter zadel za končnih 4:2.

Komentarji9

Preskoči na obrazec za komentar

  • Jaka on 4. februar, 2019 at 21:09

  Kot pravijo pravi navijaci iz Dalmacije – rezultat je trend, ideali so vecni!! Koper je Koper!!

  • Denis on 4. februar, 2019 at 15:04

  Na kaj vse se še ne boste kavč komentatorji obregnili…namesto, da bi prišli podpret ekipo, v kateri je vedno več Koprčanov in ki igra kvaliteten nogomet se vi obremenjujete z barvo rezervnih dresov.
  Vidite, da klub raste na vseh področjih, malo več pozitivizma ne bi nikomur škodilo. LpD

   • fazan on 4. februar, 2019 at 17:51

   Denis imaš mrav, ampak zaupanje mora biti obojestransko. Mislim, da navijači dobro vedo za kaj se gre. In obsojati jih in naj pridejo podpret igralce in vodstvo, da ko bodo spremembe vidne in ko bodo videli, da gre zares. Potem verjetno bodo tudi prišli in izkazali svojo ljubezen do kluba, grba barve in himne. Ne vemo pa kaj se dogajav ozadju, lahko, da nimajo toliko rumenih dresov ali pa je kaj drugega. Trenutno več igrajo v modrih je pa res, da bi lahko Popovič dal na te drese saj rumeno številko, ampak vemo kako je razmišljal in kako se je konćalo.

    • Denis on 4. februar, 2019 at 18:36

    Se popolnoma strinjam. Moje videnje prihodnosti ob spremljanju sedanje situacije v klubu pa je polno optimizma. Modri dresi so pa sigurno posledica pripravljalnega obdobja, kar seveda ni nič narobe. Prejšnji del sezone so neprestano igrali v rumenih. Kot rečeno menim, da je klub na pravi poti in pravi navijači bodo slej kot prej to dojeli. LpD

  • jaka on 4. februar, 2019 at 8:25

  Postopoma se bodo zadeve umirile, vrnjene bodo tako barve kot tudi grb, odmaknjeni bodo nestrokovni ljudje….verjamem novemu-staremu predsedniku, da si želi bit uspešen tudi v nogometu- zato so vse te spremembe neizbežne. srečno!

  • Resnica on 3. februar, 2019 at 21:47

  Enostavno vodstvo tega nesrecmega kluba se pozvizga (se jim hebe) za navijace, za 100 letnico kluba, tradicijo, odnos do ljudi, zato nas ne bo na stadion. So mislite, da pridejo igralci Maribora na igrisce v zelenih dresih? Ne! Zato so oni na vrhu, mi pa na dnu.

  • navijač z obale on 3. februar, 2019 at 20:56

  Naj dajo na te modre drese rumeno majico, to bi še nekako šlo, in pa recimo kot rezervni dres modro majico in rumene hlačke.

  • Starinavijač on 3. februar, 2019 at 14:48

  Koper je vedno imel rumeno modre drese, rezervni pa so bili ali rdeči ali pa beli!
  Očitno v klubu nimajo pojma, modro bele drese nosijo izolani……naj uprava Kopra vpraša izolane, če bi bili pripravljeni nosit rumeno modre drese😵😵😵😵😵

  E moj Koper, kaj so “stručkoti” naredili iz tebe😰

  • BAZILIO on 2. februar, 2019 at 17:22

  Modro beli ??? Ali so jim drese posodili sosedi iz NK Izola?

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook