Oliver trener leta po izboru športnega dnevnika EkipaSN

Slika in vir NK Aluminij

Oliver Bogatinov pa je prejet naziv komentiral z besedami:

»Za ta naziv sem zaslužen četrti v vrsti. Na prvem mestu so podporniki kluba in navijači, na drugem mestu je uprava kluba z vsemi zaposlenimi, na tretjem mestu so igralci, šele na četrtem pa se nahajamo vsi člani strokovne ekipe.«

Trener članske postave Aluminija Oliver Bogatinov in ne še dolgo od tega naš trener mladih in vodja nogometne šole ter bivši igralec je naj trener po izboru športnega dnevnika EkipaSN, ki tradicionalno izbira naj slovenskega nogometaša leta, naj trenerja, naj mladega nogometaša in naj nogometaša leta v 1. slovenski ligi.

Oliver Bogatinov je začel nizati trenerske uspehe že leta 2007, ko je z izolsko ekipo v 3. SNL postal zmagovalec pokala MNZ Koper. Leto kasneje se je z isto ekipo uvrstil v 1/8 finala pokala Hervis, leta 2009 pa z Nogometnim klubom Koper kot pomočnik trenerja sodeloval v finalu pokala Hervis. Leta 2010 je sodeloval pri uspehu koprskega prvoligaša, saj so postali državni prvaki v 1. SNL in zmagovalci Super pokala Slovenije. 

Leta 2012 je z FC Koper postal prvak 1.SKL za selekcijo U-17 in se istega leta z ekipo Mura 05 uvrstil v Liga Evropa, kjer jih je v 4. krogu izločil S.S. Lazio iz Rima. Leta 2015 je bil asistent pri NK Olimpija, ki je postala jesenski prvak, leta 2018 pa je z Aluminijem postal finalist pokala Slovenije.

1 komentar

    • Tifozi1987 on 10. januar, 2019 at 12:28

    Za Koper ni bil nikoli dober, srbi in hrvati pa so bili in so “odlični” 😤😤😤😤😤😤

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian