Koper tudi tokrat boljši od Olimpije

Koper ni odprl tekme dobro, prejel zadetek že v 7 minuti, kasneje so se sicer bolje postavili a priložnosti za zadetek pa si le niso ustvarili. V prvem polčasu lahko pohvalimo le Parrisa, ki je povzročal kar nekaj težav domačim branilcem. Proti koncu srečanja prvega polčasa je Mustava Nukič poškodoval našega vratarja Goluboviča, ki so ga odpeljali v bolnišnico na pregled poškodbe.

So pa kanarčki v drugi polčas vstopili drugače, bolj dovzetno in to se je takoj obrestovalo. Igrala se je 48′ minuta, ko je po desni strani Stjepan Oštrek lepo streljal in premagal domačega vratarja Vidmarja. Danes neustavljivi Parris je bil zopet akter za novi zadetek Kopra, ko je v 75 miniti streljal in zadel vratnico, odbito žogo pa je v mrežo poslal Maks Barišič. V 80′ smo videli tudi lepo obrambo Adama po strelu Zilkiča. Bešir pa je v naslednjem napadu zapravil za tretji zadetek a je bi za malenkost prekratek.Koprčani preko Barišiča v 90′ odločijo tekmo v svojo korist. Lepa zmaga in še lepša popotnica pred srečanjem na Bonifiki proti Mariboru.

OLIMPIJA – KOPER 1:3 (1:0)

Strelci: 1:1 Zilkič7′, Oštrek 48, Barišič 75’91’,

Sodniki: Šmajc David, Žunič Matej, Kordež Grega,

Olimpija: Vidmar, Korun, Crnomarkovič, Boakye, Pavlovič,(Fink) Kapun, Tomič, Elšnik,( Sešlar) Aldair, Zilkič,(Špehar) Nukić, (Kurež)

Koper: Golubovič,(Adam), Palčič, Žužek, Bručič, Rajčevič, Barišič, Jelič Balta, Oštrek,(Bešir), Višner Tičič,(Krajinovič), Parris, Mulahusejnovič, (Colley)

Komentarji 3

  • Jaka on 16/08/2021 at 18:03

  Ekipa izraža svoj potencial iz tekme v tekmo… Bručič TOP, vsi ofenzivci zasluzijo same pohvale, vsaka kontra je že pol gola… hitrost, natancnost, konkretnost…bravo KOPER!!

  Samo hrabro!!!

  • StariNavijač on 16/08/2021 at 12:18

  Parris + Barišič = ubijalski tandem!!!

  Upajmo samo, da ne bojo frke z Mandatićem + Županovićem, ker bi bilo škoda, da se vse poruši.

  Bravo Ante & gremo po naslov prvaka!!!!!!

  Forza Koper 💪💪💪

  • rumen on 16/08/2021 at 8:01

  Čestitke ekipi. Tako, kot sem zapisal proti Muri, je bil tudi tokrat najboljši Parris, ki je odigral fenomenalno partijo. Tudi ostali si zaslužijo pohvalo. V tej zasedbi je dobro delovala tudi sredina igrišča.
  Tekmo so sicer začeli kanarčki slabše, nadaljevanje pa je bilo odlično, posebej drugi polčas. Samo tako naprej !

Komentarji so onemogočeni.