Preplavili tudi Ljubljanico

Koper je osvojil Stožice z 2:1 in se na vrhu lestvice točkovno izenačil z Muro in Mariborom. Koper je danes zopet pokazal zakaj je letos nanj resno računati. Stevanovič, ki mu danes ni šlo in je zapravil kar nekaj priložnosti je na koncu bil tisti, ki je odločil srečanje. Kanarčki so v 52. minuti povedli, po podaji Nardina Mulahusejnovića, ko je z bližine zadel Nikola Krajinović. Nekaj minut pozneje je po odbiti žogi z glavo izenačil Luka Marin. V 75. minuti je za novo vodstvo Kopra po imenitni podaji Dareta Vršiča poskrbel Stefan Stevanović.

OLIMPIJA – KOPER 1:2 (0:0)

Strelci: Krajinovič 52′, Marin 58′, Stevanovič 75′

Rumeni kartoni: Jelič, Vršič, Stevanovič

Olimpija: Frelih, Boakye(Kurež), Perković, Korun, Andrejašič ( Bagarič), Marin, Caimacov, Elšnik, Fink, Ivanović, Vombergar.

Koper: Vargić, Rajčević, Jozinović, Palčič (Mišič), Jelić Balta (Kneževič), Vršič,(Vekič) Dodlek, Žužek, Stevanović, Mulahusejnović (Spinelli), Krajinović (Bešir).

Sodnik: David Šmajc (Predoslje pri Kranju)

Rumeno modri nogometaši so v Ljubljani z dobro igro in premišljeno taktiko prišli do zaslužene zmage. Z osvojenimi novimi tremi točkami, in z drugo zmago v gosteh so na vrhu lestvice točkovno izenačeni z Muro in Mariborom. Koprčani so kazali resne namere po zmagi, in z zadetkom Krajinoviča in Stevanoviča to tudi dosegli. Kanarčki so bili danes tudi ekipa z več ideje in boljši tekmec. Sedaj sledi reprezentančni premor, ki ga bodo Koprčani sigurno dobro izkoristili. Na to pa sledi domača tekma 12 kroga 21. novembra na Primorskem derbiju proti Gorici.

Lestvica asistentov

1Dare Vršič Koper6

Lestvica strelcev

1Nardin Mulahusejnovič 5

Komentarji 3

  • Denis on 08/11/2020 at 10:01

  Vsaj europa bo, če ne še kaj več. Bravo. Zanima me kje je Barisic?

  • klemen on 08/11/2020 at 5:50

  Čestitke za zmago in predvsem za igro, ki ste jo prikazali! Verjamem, da je še veliko prostora za napredovanje, ko se ekipa še dodatno uigra in kompletira! Najbolj pa veseli, da imamo dolgo klop in kdor koli vstopi v igro le še dvigne nivo igre, kar je zelo pomembno saj je prvenstvo dolgo! FORZA KANARČKI

  • StariNavijač on 08/11/2020 at 0:28

  Čestitke fantom💪💪💪💪💪💪
  Forza Koper proti naslovu prvaka💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛

Komentarji so onemogočeni.