Bledi Kanarčki

Tudi proti Olimpiji ni šlo, kanarčki so izgubili in priznati si moramo, da danes ne bi bilo v vratih Adnana Goluboviča bi se naša mreža tresla in tresla. Ena točka, trije porazi v štirih tekmah je potrebno še kaj dodati, mislim, da ne. Koper pa zdaj zaostaja že 21 točk, tega pa si pred nadaljevanjem niti v sanjah nismo mislili. Smo pa tudi vedeli, ko je sodniška organizacija dodeli sodnika Juga, kam veter piska. Lepo bi bilo, da bi prvenstvo, kar dodeli Olimpiji, da se ta blamaža konča.

bbb

KOPER – OLIMPIJA 0:1 (0:0)
Kvesić 51.
Rumeni kartoni: Osuji, Požeg Vancaš, Vešner Tičić; Estrada

Koper: Golubović, Koderman (32./Pavlović), Benedičič, Mittendorfer, Kambič, Vešner Tičić, Jašaragić (27./Nkada, 67./Fanimo), Krajinović, Požeg Vancaš (67./Milovanović), Kotnik (67./ Ochieng), Edomwonyi.

Olimpija: Vidovšek, Krefl, Ratnik, Estrada (63./Krdžalić), Crnomarković (87./Milović), Sualehe, Elšnik (71./Aldair), Doffo, Sešlar, Rui Pedro (63./Bristrić), Kvesić (63./Posavec).

1 komentar

    • Rumen za vedno on 27/02/2023 at 7:08

    Slabo, slabo in še enkrat slabo. Vse narobe, ne vemo več kdo je kapetan, ne vemo, kaj delajo, vemo pa kdo to vse plača, Ne znajo izbrati niti kapetana, edini po standardu nošenja so na prvem mestu Matej Palčič, za tem Andrej Kotnik in Barišič. Kam je padla pripadnost, naši igralci, ki so z dušo in srcem pri svojem klubu pa sedijo in so padli v nekako nemilost v klubu. Igrajo pa neki domaći igralci in tujci, ki so bili drugo ligaški igralci ali pa še to ne. Trener ali kdo drugi, ki sodeluje pri sestavi ekipe pa naj razmislijo ali si navijači zasluzijo taki njihov pristop, kajti v tem primeru je bolje denar vložiti v kakšno drugo panogo. Razmišljam ali se bodo pobrali, kajti nogomet je res čudna in lepa igra, se motim…..upam, da, da.
    Forza Koper

Komentarji so onemogočeni.