Okčič prevzel vodenje šole

Vodenje nogometne šole je prevzel sedaj že nekdanji trener Dekanov Nedžad Okčič. Nedžo kot ga kličejo prijatelji je v preteklosti že uspešno krmaril v nemirnih vodah mladinskega pogona Kopra. Vodenje je prevzel, ko so si mladinci in kadeti povrnili status prvoligaša. Po mojem izračunu so na večni lestvici naši mladi v slovenskem prostoru na visokem tretjem mestu. V klubu pa se zahvaljujejo tudi Igorju Božiču, ki je poleg treniranja mladinske ekipe prevzel in vodil tudi naloge šole.

Nedžad Okčič

Dolgoletni igralec “Kanarčkov”, ki je Koprčane najprej leta 2009 rešil obstanka med elito, naslednjo sezono pa jih popeljal do naslova državnih prvakov, ter bil zmagovalec super pokala v sezoni 2010711. V letih 2015 je že v klubu deloval kot vodja tedanjega MPP.

Tokrat zaželimo vso srečo pri delu z mladimi Okčiču in upamo, da bo povrnil s svojimi sodelavci slavo nekdanje najboljše šole nogometa v Sloveniji.

2 komentarji

  • Veteran on 12/06/2019 at 11:21

  Zelo bi bili veseli , če bi Zulić treniral mladince, seveda skupaj z Manuelom. Za trenerja kadetov pa bi bili zelo veseli če bi treniral Vrkič skupaj s Tosićem. Če bo ta trenerska sestava, bi se upal trditi, da bomo ostali v prvi ligi . Lepo prosim vodilne nk Kopra, da poskrbijo , da se to realizira. Še nekaj bi prosil, ne iskat druge trenerje. Ti samo pridejo, poberejo denar in gredo. Jih ne briga ali bomo ostali v prvi ligi ali ne. Seveda so tudi izjeme. Srebernič je zelo dobrodošel. Je velik strovnjak in še kar je najbolj pomembno, je zelo velik garač. Z njim bi moral nk koper imeti uspehe. Ne ga zgubit. Seveda vodstvo mora tako njemu kot trenerjem pomladka stati ob strani. Jim pomagat. Jih spodbujat in podobno.
  Hvala za razumevanje. Lep pozdrav.

  • Adrijan on 08/06/2019 at 13:27

  Enkratna izbira . Bolje ne bi moglo biti. Sedaj bi morali poklicati v klub še trenerja Tošića in trenerja Vrkiča ter se ponovno imenovati KANARČKI. HVALA NK Koper. Samo tako naprej.
  Tudi s trenerjem Srebrničem smo zelo zadovoljni. Upam , da bo uspešen. Z njegovim delom bi moral biti.

Komentarji so onemogočeni.