NK Istra 1961 - FC Koper  3:0 (1:0)
 

PULA - Stadion Aldo Drosina. Mednarodna prijateljska  tekma .

 

Sodnik : Mario Krasnik (Pula). Pomoćnici: Ivan Vazgeč (Pula) i Diego Biljuh (Marčana)

Strelci : 1:0 Obšivač (24’-11m), 2:0 Sačer (66’), 3:0 Babić (77’)

Rumeni kartin: Halilović (Koper)

 

Istra 1961: Prskalo, Hadžić, Čagalj (od 46. Budicin), Graf (od 46. Horvat), Batelić (od 46. Pilipović), Obšivač, Petrak (od 46. Batarelo), Miličević (od 46. Franjić), Babić, Jo (od 46. Havojić), Sačer.

 

Koper:  Nenezić (od 46. Hasić), Andrejašič (od 53. Lekić), Šme (od 77. Grdina), Guberac (od 46. Reja), Halilović (od 90. Novak), Krajnc (od 77. Šćulac), Črnigoj, Posavac (od 59. Mršić),Gavrić (od 68. Zlatić), Arčon , Pilčić (od 77. Smrtnik).

 

 

VPIS V NOGOMETNO ŠOLO FC KOPRA

 

 

 

Začel se je vpis  v nogometno šolo FC Luke Koper. Za vse, ki želite svoje otroke vpisati v mladinsko šolo FC Kopra, to lahko storite v dneh, ki so pred vami.

Najnižja starost, kot pogoj za vpis je 6 let. Za vse ostale informacije pa se lahko obrnete  na g. Šolaja Ante (gsm: 041/ 646-424),

ali pa se osebno zglasite v prostorih stadiona na Bonifiki ob torkih ali četrtkih med 17.00 in 17.30 in se obrnete na g. Bečaj Vili (031/393-895).

 

MPŠ FC Koper , torek 03.09.2013

 

 

Arčon okrepil Koper

 

 

»K anarčki« so se  okrepili še z enim novim napadalcem in sicer je novi član kluba postal nekdanji član Gorice Sandi Arčon, ki je v minuli sezoni nastopal pri izraelskemu Ashdodu. Arčon v konici napada nasledil še enega nekdanjega napadalca Gorice Janija Šturma, s katerim je vodstvo kluba le nekaj tedno po sklenitvi dogovora prekinilo pogodbo.

 

Koper doma le remiziral proti Zavrču
 

LUKA KOPER - ZAVRČ 1:1 (1:0)

500; Ćovilo 25.; Kokol 61.

 Halilović 71./Luka Koper

Luka Koper: Hasić, Šme, Blažič, Guberac (78./Črnigoj), Žibert, Lotrič (60./Ivetić), Galešić, Halilović , Palčič, Ćovilo, Pučko.

Zavrč: Fink, Kokol, Murko, Šafarić, Kelenc, Sambolec, Golubar, Matjašič, Sreš (68./Fuček), Brlečić (55./Roj), Benko (74./Dugolin).

Sodnik: Mitja Žganec (Ljubljana)

Zavrč je na gostovanju v Kopru izvlekel remi (1:1) in z dobro igro potrdil svoj prvoligaški status in pokazal da se ne bo boril za  obstanek. Luka  Luka Koper ostaja prvi zasledovalec vijoličastih, vendar se ne morem otresti misli, da bi z bolj napadalno igro bili tako opevanemu Mariboru tik za petami. Gostje so zapretili že v uvodnih minutah, ko je Matej Pučko po strelu Mihe Kokola žogo izbil z golove črte. V 25. minuti so pa domači igralci povedli.  Po podaji s kota je bil pred Gregorjem Finkom zadel še Miroslav Ćovilo. Gostje so nato zasluženo izenačili v 61. minuti, ko se niso kanarčki pravilno postavili v obrambi in  je Kokol prišel  Ermina Hasića in ga matiral. V 72. minuti je bil zaradi prestrogo  dosojenega drugega rumenega kartona pri domačih izključen Denis Halilović, kar pa ni bistveno vplivalo na potek tekme. Danes pa je sodniško pravico delil, po ,mnenju gledalcev nedorasli sodnik, ki je spet , kar je letos postala stalna praksa  na Bonifiki delil kartone domačinom, gostem pa praviloma delil le ustne lekcije.  

Koprčane sedaj čaka reprezentančna pavza , na to pa še zadnja tekma v tem delu prvenstva proti Velenju.

 

 
 

Dražen Pilčič nov "kanarček"

 
 

Prihod Pilčića ne bo edina sprememba, ki bo doletela igralski kader do konca avgusta. Kanarčki  podpisali pogodbo z Draženom Pilčičem, ki bi okrepil napadalno vrsto Luke Kopra. Po daljših pogajanjih je uspelo k podpisu prepričati obetavnega 23 letnega in 176 cm visokega napadalca Rijeke, ki je v lanski sezoni, kot posojen igralec, branil barve Pomorca iz Kostrene in osvojil naslov prvega strelca 2.HNL., je v lanski sezoni v 23-ih tekmah zabil 18 golov. Pogodba ga z Luko Koprom veže do poletja 2015.