Novica Nikčevič začasni trener

Damir Milinovič ni več trener FC Kopra

Vodstvo kluba se je včeraj popoldne odločilo da prekine sodelovanje z dosedanjim glavnim trenerjem članske vrste. Damirju Milinoviću se zahvaljujemo za vložen trud in uspešno delo s člansko izbrano vrsto, ki je v dosedanjem delu ligaške sezone dosegla zastavljene tekmovalne cilje so zapisali na uradni strani nogometnega kluba Koper.

V klubu si želijo uveljavljati naše in mlade bogometaaše, ki so visoke rezultate vedno dosegli z doma vzgojenimi igralci. Razmišljanja sedaj že bivšega trenerja pa niso bila v skladu razmišljanja in cilji vodstva. Skupaj z njim koprski klub zapušča tudi Goran Vincetić, ki je opravljal naloge pomočnika trenerja.

Člansko ekipe bo začasno vodil Novica Nikčevič, ki v klubu sicer opravlja naloge iskalca talentov, v preteklosti pa je bil tudi pomočnik trenerja prvega moštva. Vodstvo FC Kopra bo novega trenerja FC Kopra predstavilo v bližnji prihodnosti.

Damirja Milinoviča začasno zamenjal Novica Nikčevič

2 komentarji

  • Starinavijač on 19/03/2019 at 10:55

  Bravo pope, kar si sejal, zdaj pobiraš svoje sadove – šampjon liga, kozli, grb, barve kluba in še nešteto napak……

  To je ena sama velika burlesca, pa kaj niste mogli menjat trenerja po koncu jesenskega dela in priprave bi opravil novi trener.
  Pa to ni več podobno klubu👎

  Naš NK KOPER se mi prav smiliš, kaj delajo iz tebe😢

  • Resnica on 18/03/2019 at 20:23

  Lep pozdrav vsem.
  “Izbrana vrsta” je le ena in to je reprezentanca vsake drzave. Mislim, da bi to v klubu morali vedeti, preden pisejo take nebuloze za javnost. Sam sicer nisem bil za Milinovica,ki je dober strokovnjak, ampak v primorski ligi in zdaj v tretji ligi tak trener (tujec,ki je dobro placan) s tolikimi tujci, nimajo kaj iskat. Domac trener z domacimi igralci + par KVALITETNIH tujcev je zmagovalna kombinacija a kaj ko v tem klubu ni “zdrave pameti” in klub se je oddaljil od lokalne skupnosti, navijacev…dokler je tak Upravni odbor. Nikcevic je odlicen strateg a ne bo dolgo na klopi, ker si ne pusti vodit od pomembnezev in dajat igralcev-sinov v igro,ki so od “pomembnih ljudi”.
  Dela se teren za novega trenerja po Nikcevicu in to je stari dobri Nedzo Okcic.

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook