Okrepljen strokovni štab mladih

Po zamenjavi predsednika bodo Koprčani v nadaljevanje sezone krenili tudi z okrepljenim strokovnim štabom nogometne šole. Novo moč bosta dodala Andrej Poljšak in Novica Nikčević.

Novica Nikčevič

Novica Nikčevič

Andrej Poljšak

Andrej Poljšak

Oba sta poznavalcem koprskega nogometa seveda zelo znana obraza. Andrej Poljšak je dolgoletni koprski kapetan, preizkusil pa se je že tudi v vlogi predsednika ter športnega direktorja kluba. Ob dosedanjem vodji nogometne akademije Igorju Božiču bo njegova funkcija zajemala predvsem koordinacijo v nogometni šoli.

Obema bo pomoč nudil tudi Novica Nikčević, ki je koprske barve že branil v začetku tega tisočletja. Pohvali se pa lahko tudi z zelo bogato trenersko kariero, med drugim je bil pomočnik Darka Milaniča pri graškem Sturmu in angleškem Leeds

Vir uradna stran nogometnega kluba Koper

2 komentarji

    • resnica on 1. januar, 2019 at 19:05

    Dokler bodo v klubu valenčič-murko, matoz, škerlič, malenič, oba popoviča (mož-žena) – VSI Z MALO ZAČETNICO – bo isto sr..je kot do zdaj (zadnja tri leta. Pa kdo potrebuje te ljudi, da so tam in da odločajo o nogometu?

    • Starinavijač on 29. december, 2018 at 23:35

    Vso mafjo naterat ven iz kluba na čelu z murkotom, vrnit stari grb in rumeno modro barvo, igrat z domačimi igralci…..pa se bojo gledalci vrnili na stadjon!

    Ante ukrepaj!!!!

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian