Napredovali v pokalu

Koprčani so danes v pokalnem tekmovanju odpravili ekipo Komna. Prvo zmago kot trener Kopra je v tretjem poskusu ujel Safet Hadžić. Po dveh remijih je bila idealna priložnost na pokalni tekmi, ko so kanarčki gostovali pri nižjeligašu na Krasu.

pokalno tekmovanje

Komen – Koper 0:6 (0:3)

Strelci: Mulahusejnović 3., 16., 31., Rizvić 65., Ruedl 77., Tepšić 85.

Koper: Enej Jelenič,(Jabob Slak) ,Michael Pavlović,(Gal Pečjak) Maj Mittendorfer (Valenti Šavor), Enej Marsetič,(Kenan Lamadžema), Luka Kambič, Adriano Rizvić, Novak Tepsič, Nardin Mulahusejnovič,(Adriano Rizvič) Andraž Ruedel, Nikola Tony Curcija, Luka žavbi

Ob igrišču Grofovska v Komnu na Primorskem se je zbralo okrog 250 ljudi in imeli so kaj videti. Že res, da so ostali brez senzacije, ki bi močno odmevala, je vsaj padlo veliko golov. Koper je v pokalu Pivovarna Union upravičil vlogo favorita in četrtoligaša odpravil z gladko zmago.

Končalo se je s slavjem Kopra s 6:0, potem ko je polovico vseh doseženih zadetkov zabil Nardin Mulahusejnović. Napadalec iz Bosne in Hercegovine je zabil prvi, drugi in tretji gol Kopra, za hat-trick pa potreboval manj kot pol ure. Strelski podvig je začel že v tretji minuti, zaključil pa v 31.V drugem polčasu je do svojega članskega prvenca prišel komaj 16-letni s strani ljubljanske Svobode posojeni Adriano Rizvić, v polno sta merila tudi Andraž Ruedl in Novak Tepšić.

Vir Portal nogomet