Napolnili Bonifiko a…

Vodilna Olimpija je v derbiju 6. kroga na Bonifiki premagala Koper in ostala neporažena in brez prejetega gola. Tako po šestih krogih pred kanarčki znaša že šest točk. Tekma pred lepo napolnjenimi tribunami je postregla s kar nekaj priložnostmi na obeh straneh. Žal se je zopet ponovilo, da, kadar Koper napolni stadion izgubi srečanje. Prvi polčas so gostje delovali bolje, še posebej po poškodbi Prce, ki je zapustil igro že v 20. minuti. V 36. minuti je Olimpija po lepi akciji več igralcev je s 15 metrov streljal Sešlar in žogo ob vratnici poslal v mrežo. V drugem polčasu so Koprčani zaigrali podjetneje a zadetka ni bilo. Proti koncu srečanja in že v sodnikovem podaljšku smo prejeli še drugi zadetek. Koper bo v 7. krogu v soboto gostoval v Domžalah

Koper – Olimpija 0:2 (0:1)
Sešlar 36., 90+3.
Koper: Golubović, Šimčak, Palčič, Prce (31./ Rajčević), Novoselec, Correia, Vešner Tičić, Kotnik (79./Krajinović), Osuji, Parris, Kolobarić (69./Jašaragić).
Olimpija: Vidovšek, Karamatić (60./Sualehe), Crnomarković, Ratnik, Lasickas, Doffo, Elšnik, Sešlar, Ziljkić (60./Pedro), Kvesić (72./Milović), Nukić (78./Rui Pedro).
Sodnik: Slavko Vinčić (Maribor)
Rumena kartona: Rajčević, Šimčak.

1 komentar

    • Rumeni on 21/08/2022 at 11:40

    Koper ni bil slab, bil je borben a je imel en do dva dotika žoge preveč. Olimpija je igrala na dva dotika, mi pa to enostavno ne zmoremo, carinimo žogo do onemoglosti. Sredina zatajila, predvsem Tičič, ki bi moral dat kaj več.

Komentarji so onemogočeni.