Nadaljevanje proti ekipi Brava

Prvenstvo se nadaljuje v ritmu, katerega nismo pričakovali. Covid 19 je zaznamoval nogomet takšnega kor ga nismo poznali. Brez gledalcev je vse čudno in prazno. Koprčani po uspehih v zadnjih krogih se bodo pomerili proti ekipi Brava. Proti Gorici so kanarčki iztržili le točko, in upamo, da bodo v torek osvojili vse tri. Z zmago bi se Koprčani utrdili pri vrhu prvenstvene lestvice. Trener ima kar nekaj rahlo poškodovanih igralcev, ki niso igrali na prejšnji tekmi. Kako bo tokrat bomo prav kmalu izvedeli, rumeni pa imajo na klopi kar vredne zamenjave. Ivica Guberac, otrok Bonifike je zaigral prvič po petem krogu in tekmi z Muro, po vstopu v 84. minuti pa je v statistiko vpisal še drugi nastop v letošnjem prvenstvu. V rumenem dresu Kopra je že odigral že 185 prvoligaških srečanj, na večni klubski lestvici pa zaseda sedmo mesto. Le še en nastop ga loči od Enesa Handanagića, na vrhu pa je s 321 nastopi neulovljiv Ermin Hasić.

Napovednik tekme

24. november 2020, ob 16.00 Neposredni prenos: Planet 2, zaprto za javnost


Sodniki:

Mertik Bojan (glavni sodnik), Herženjak Eric (1. pomoč), Černe Tomaž (2. pomoč) , Glažar Roman (4. sodnik), Delegat: Šturm Emil

Vse tekmetekmezmageneodločeniporazigoli
Koper10100
Bravo10100

2 komentarja

    • Denis on 23/11/2020 at 15:57

    Enakovrednih zamenjav za Vršiča in Palcica ni. Lepo se je to videlo proti Gorici.

    • zihnija sejdinovic on 23/11/2020 at 12:27

    Prosim Direktor G uberca da razmisli in pripelje se enega veznega v sredini..se vidi ce ni VRSICA v sredini ni nic ni ideje ni nic lp in srecno do konca FORZZA KOPER.

Komentarji so onemogočeni.