Na derbiju neodločeno

Koper je v primorskem derbiju doživel spodrsljaj proti Gorici in prišel le do remija. Vsakemu po polčas bi dejali po končanem srečanju na Bonifiki. Gorica se je dobro postavila v prvem polčasu in z zadetkom v zgodni fazi gre.Igrala se je deseta minuta, ko je Jošt Urbančič prodrl po levi strani in podal v sredino, kjer je Aleksander Rajčević pustil ravno dovolj prostora Etienu Velikonji, ki je udaril s prve in premagal nemočnega Adnana Golubovića.Povsem drugi Koper v drugem, ko rumeni prevzamejo vajeti na igrišču, ko je s svojim prvim zadetkom Bright Edomwonyiv 46’rezultat izenačil. V nadaljevanju so kanarčki imeli pobudo, toda rezultat se ni več spremenil.

KOPER – GORICA 1:1 (0:1)
Edomwonyi 46.; Velikonja 10.
Koper: Golubović, Pavlović, Rajčević (46./Mittendorfer), Novoselec, Palčič (46./Kambič), Benedičič, Correia (46./Osuji), Požeg Vancaš, Kajinović (80./Jašaragić), Kotnik, Edomwonyi (68./Kolobarić).

Gorica: Likar, Širok (56./Agić), Cerovec, Mevlja, Urbančič, Ahmetaj (71./Bešir), Ankrah, Petrović (71./Hrka), Marinič (40./Leban), Kranjc, Velikonja (71./Vekić).

Sodnik: Alen Borošak (Spodnji Duplek)

1 komentar

    • VednoKoper on 17/10/2022 at 9:46

    Moram izpostaviti dva igralca.Kotnik je bil ves čas pred vrati (lokala Bellavita ob 1h zjutraj), Krajinović pa je kraljeval na sredini (sosednjega lokala ob isti uri)…..imam občutek, kot da sem bil okraden za 10 eur na tekmi.Izgubiti, remizirati,….vse je to normalno in del nogometa, ampak če nimaš odgovornosti do navijačev, je to recept za nazadovanje.Žal mi je tudi za Golubovića, ker se vidi, da si je vedno želel biti nogometaš, a ga je nekdo prisilil biti vratar, kot mene, ko sem bil majhen.Zato poskuša preigravati vsako tekmo, izgubi žogo, ampak ni važno.Vztrajnost se splača, prej ali slej bo padel gol.Obljubim tudi, da ko bo na naslednji domači tekmi Palčič 20-ič podal nazaj, čeprav bo sam, bom zapustil stadion.Zanima me le, če je kakšen popust, če si samo 10 minut na tekmi.Zdaj pa bom nehal, ker sem v službi, a bom odšel kakšno urco prej…..če so lahko nogometaši v 70 minuti že na pol “krepani”, zakaj bi jaz oddelal cel delovnik, pa imam občutno manjšo plačo….

Komentarji so onemogočeni.