Na Bonifiki obračun vodilnih

V soboto bo na Bonifiki potekalo srečanje trenutno dveh vodilnih ekip v prvenstvu. Kanarčki so sicer s srečanjem manj drugi, vendar z razliko Maribora brez poraza. Novinarji žal ne bodo tokrat imeli kaj pisati o igralcih, ki so igrali na eni ali drugi strani, kajti so ekipe sestavljene tokrat drugače. No omeniti pa le moramo, da so vse svoje uspehe vijolice osvojile večinoma s koprskimi ali igralci, ki so pred tem igrali pri nas. Prenovljeni ekipi na obeh straneh se še iščeta in šele po nekaj odigranih krogih je prehitro govoriti o bilo kakšni uvrstitvi. Trener Zeljkovič je dobro za začetek nastavil svoje pojmovanje igre in trenutno dobri rezultati so tu. Adam bo skoraj zanesljivo vstopil v igro namesto poškodovanega Adnana Goluboviča vse ostalo pa bo do samega srečanja, razen nekaterih standardnih igralcev ovita v skrivnost. Omenimo pa naj, da so, kar trije igralci Barišič, Parris in Rajčevič bili izbrani v enajsterico kroga, prvi pa je bil tudi izbran za igralca kroga.

Sodniki:Balažič Dejan (glavni sodnik), Kovačič Andraž (1. pomoč), Kasapović Aleksandar (2. pomoč) , Kajtazović Nejc (4. sodnik) , Obrenović Rade (5. sodnik) , Šmajc David (6. sodnik)
Delegat:Pokovec Vinko
Vse tekmetekmezmageneodločeniporazigoli
Koper8418273987
Maribor84392718150

Prebrali smo za vas:

Kje bo igral Nardin Mulahusejnović

“Ostaja pri nas, takšna je njegova odločitev. V Sloveniji ga zanima le igranje za Koper,” je sinoči razkril prvi mož Kopra Ante Guberac. “Še naprej pa ostaja odprto, da bo v primeru res ugodne ponudbe odšel v tujino,” je pristavil predsednik Koprčanov.

There is no formation associated with this shortcode.

1 komentar

    • Franci on 21/08/2021 at 17:41

    Odlično sestavljen uvodnik pred tekmo, zato bravo urednik.
    Lp

Komentarji so onemogočeni.