Iz Murske Sobote s tremi točkami

Koprčani so ugnali Muro (2:1), prekinili njen pozitiven niz in ohranili tri točke zaostanka za vodilnim Mariborom. Zelo važno srečanje kanarčkov bi lahko prineslo mir v nadaljevanju prvenstva. Gledali smo dober prvi polčas v Murski Soboti dveh ekip z vrha lestvice. Koprčani so imeli kar nekaj priložnosti in vratnico Šušnjare, vendar zadetka nismo videli, še posebej pa je bil dejaven Osuji. Smola s poškodbami se nadaljuje, tako je moral pred koncem polčasa Izata zapustiti zelenico. Prav tako so rumeni pripotovali brez poškodovanega Mateja Palčiča.

Drugi polčas Koprčani zaigrajo in prevzamejo igro v svoje noge. Ogrožanje vrat Mure se je obrestovalo z zadetkom Novoselca, toda rumeni se niso povlekli in so zadeli še drugič, ko je Colley z lepim strelom pod prečko premagal domačega vratarja. Muraši so sicer zadeli v 90′, a so kanarčki osvojili zelo važne tri točke.

Mura : Koper 1:2, (0:0)
Strelci: Škoflek 92.; Novoselec 69., Colley 73.

Sodnik: Matej Jug
Rumen karton: Gorenc, Šturm, Lorbek, Colley, Žužek, Bobičanec

Mura: Ljubić (26./Zalokar), Pucko, Karamarko (78./Škoflek), Gorenc, Lorbek (78./Beganović), Šturm, Kous, Horvat, Bobičanec, Mulahusejnović (46./Lotrič), Daku.

Koper: Golubović, Rajčević, Bručić, Novoselec, Žužek, Izata (47./Guberac), Jelić Balta, Vešner Tičić (80./Đira), Šušnjara (67./Colley), Parris (79./Jašaragić), Osuji.

1 komentar

    • Rumeni on 04/04/2022 at 6:20

    Lp Po dolgem času sem videl, da je Koper imel dobro sredino. Balta, Izata in Tičič so odigrali v nulo. Škoda, da se je poškodoval Portugalec. Bravo “Kanarčki”.

Komentarji so onemogočeni.