Po treh porazih le zmaga

V lepotici kroga je danes Koper le vknjižil zmago. Kanarčki so v srečanje v prvem polčasu vstopili odločno in takoj nakazali, da danes ne bodo ponovili slabe predstave iz prejšnjega kroga proti ekipi Brava. Nekaj poizkusov in strelov proti vratom ni našlo poti do gostujoče mreže, toda pritisk na igralce Mure se je stopnjeval in v enem takšnem so Koprčani preko Darka Mišiča v 35. minuti le zadeli. Do konca prvega polčasa so gostujoči igralci poizkušali vsiliti svojo igro, vendar so bili domačini danes z mnogo energije in agresivnostjo boljši in odšli na zasluženi odmor. V drugem polčasu smo pričakovali boljšo Muro, vendar se kanarčki niso dali. Sicer je agresivnost malo padla a ne za toliko, da bi si igralci iz Murske Sobote pripravili kašno obetavno akcijo. Smo pa imeli takoj v začetkih nadaljevanju igre dve lepi priložnosti Mulahusejnoviča a zadetka le nismo več videli. Koper je končno zaigral tako kot se je od njega pričakovalo ter prekinil neugoden niz. Kanarčki bodo srečanje proti Aluminiju, ki se bo igral v ponedeljek prvega marca vsekakor dočakali bolje razpoloženi.

Koper – Mura 1:0 1:0)

Stadion Bonifika, sodniki: Sagrković, Povšnar, Švarc.

Strelec: 1:0 Mišić (35.).

Koper: Vargić, Rajčević, Žužek, Cerovec, Mišić, Caimacov (od 90. Jelić Balta), Pejić, Guberac, Dodlek (od 76. Knežević), Barišić (od 64. Stevanović), Mulahusejnović (od 64. Spinelli).

Mura: Obradović, Šturm (od 75. Žižek), Lovrić, Maruško, Gorenc, Horvat (od 81. K. Cipot), Ouro, Kouter, Bobičanec (od 46. Filipović), Klepač (od 75. Đurak), Maroša (od 81. T. Cipot).

Rumeni kartoni: Dodlek, Pejić; Maruško, Filipović, Lovrić, Šturm.

Rdeči karton: /.

Video povzetek

.

1 komentar

    • rumen on 26/02/2021 at 7:35

    Po prejšnjih kritikah je danes potrebno pohvaliti moštvo za prikazano agresivnost in borbenost proti Muri. Več je bilo kombinatorike, manj nabijanja in dosti dobljenih dvobojev, s hitrim pokrivanjem nasprotnika. Upamo, da se ta trend nadaljuje s še boljšimi predstavami kanarčkov.

Komentarji so onemogočeni.