Iz Murske sobote s točko

V derbiju trinajstega kroga Prve lige Telemach Mura v Fazaneriji so kanarčki odnesli le točko. Po hitrem vodstvu domačih, ko je Žan Trontelj zadel za ena proti nič so rumeni nedopustno popustili. Le do tedaj pa so Koprčani imeli pobudo, a žal prejeli hiter zadetek . Do polčasa smo gledali le ekipo domačih, kanarčki pa so bili le bleda slika prejšnje tekme proti Alumuniju. V drugi polčas smo vstopili z namenom, da preobrnemo rezultat a je žal huda napaka vratarja Hvaliča omogočila zadetek Amadeja Maroše in gostitelji so povedli z dve proti nič. Koprčani so v drugem polčasu po prejetem zadetku le prevzeli vajeti igre ter z zadetkom Barišiča zmanjšali zaostanek. Proti koncu srečanja pa z zadetkom Jeleniča le izenačili. .

Prva liga telemach

MURA – KOPER 2:2 (1:0)

Trontelj 12., Maroša 46.; Barišić 67., Jelenič 86.
RK: Jurišić 85./Mura

Mura: Mihelak, Sadriu, Morris, Maruško, Kous (69./Kurtović), Jurišić, Tripi, Trontelj, Brkić, Maroša (74./Kasalo), Shabanhaxhaj (90./Spasojević).

Koper: Hvalič, Pabai, Mittendorfer, Prce, Pavlović (58./Palčič), Ankrah, Vešner Tičić, Orazov (46./Groznica), Barišić, Nkada (58./Jelenič), Osuji.

Sodnik: Martin Matoša (Notranje Gorice)

Koper je na dramatičnem obračunu na Fazaneriji prišel do točke, niz brez poraza kanarčkov se je raztegnil na devet tekem.