Mura preplavila Bonifiko

Koprčani so danes naleteli na dobro in razpoloženo ekipo iz Murske Sobote, ki jo vodi trener Simunđža. Kanarčki so bili danes skoraj celotno srečanje v podrejenem položaju in doživeli prvi poraz doma. Začetek tekme se je začel za rumeno modre slabo , saj so že v 34 sekundi srečanja prejeli zadetek. Po lepem predložku Žige Kousa s krila je z pravim evro golom zadel okvir vrat Kevin Žužek in povedel goste v vodstvo z 1:0. Kanarčki po prejetem zadetku z vratnico v 13 minuti in lepim strelom Vršiča v dvajseti minuti nakažejo na preobrat, toda vratar Matko Obradovič strele ubranil. Vršič je bil v 36 minuti blizu zadetku, a spornega porivanja obrambnega igralca Mure sodnika nista videla. Koper je proti koncu prvega polčasa prejel še drugi zadetek v svojo mrežo, strelec pa je bil Nino Kouter. V drugem polčasu so že po dveh minutah igranja kanarčki prejeli še tretji zadetek in s tem je bila verjetno srečanje odločeno. Mura se je v nadaljevanju zadovoljila z rezultatom in ni več delovala tako dobro kot v prvem polčasu, tako da so rumeni imeli nekaj več od igre in le zadeli po lepi in hitri akciji, ko je z desne strani lepo poslal predložek Stefan Stevanović, Nardin Mulahusejnovič pa je žogo pospremil v mrežo gostov in ublažil visok poraz. Mogoče bi se lahko še kaj zakuhalo če bi Stevanović v 68. minuti s strelom iz desne strani premagal danes dobrega Obradovića. In naj omenim še sporno odločitev ob koncu tekme, ko je Karničnik igral z roko v kazenskem prostorju, a je piščalka danes ne prav prepričljivega sodnika Periča ostala nema.

Komentarji5

Preskoči na obrazec za komentar

  • Saša on 28/09/2020 at 18:53

  Zasluženo je Mura zmagala.

  • vedno kanarcek on 28/09/2020 at 11:27

  ok..ali res zasluzen poraz?….Mura je bila res boljsi nasprotnik, ampak napake sodnika so tudi botrovale porazu. Drugi prejeti gol iz čistega prepovedanega polozaja. Ob zaustavitvi posnetka pri strelu na gol se vidi, da so bli vsi trije igralci Mure v prepovedanem polozaju. Pri rezutetu 1-3 nedosojena roka za Koper, da ne omenjam prekrska nad Vršicem….dobro gremo naprej. Vratar pa je poglavlje zase. Ni mi jasno kaj je ta delal pri Laziu.

  • klemen on 28/09/2020 at 9:45

  Ok ni bila bilo dobro odigrano in občutek, je bil, da imajo Muraši vsaj enega igralca več na igrišču! No dejstvo je, da Mura ima že štiri leta istega trenerja ter enako filozofijo igre ter igralce, ki že dolgo sodelujejo v igri! Koper, je predolgo pavziral brez teških tekem v nogah ter z ogromno novinci in bo potreboval čas ter ene dobre priprave pred drugim delom prvenstva, da se uigra in tudi kaj konkretnega odigra saj z nabijanjem dolgih žog delajo nasprotniku uslugo in ti zaradi tega vršijo non stop pritisk na obrambo! Z dvema res kvalitetnima vezistoma in napadalcem, ki zna zadržati žogo, bi bila podoba na igrišču zagotovo dosti boljša in kvalitetnejša! Kakor koli, je to moj klub in sem ga ter ga bom tudi v bodoče podpiral! Pač tu podajamo svoja mnenja in poglede verjamem pa, da to počnemo, ker nam je koper v srcu in ni nam vseeno zanj!

  • denis on 27/09/2020 at 23:15

  Še dobro smo ga odnesli.

  • StariNavijač on 27/09/2020 at 20:57

  S to ekipo obstanek možna misija, višje ni šans. Tri četrtk ekipe nima znanja, slabo fizično pripravljeni, igra na nivoju 2 lige. Če bi Mura igrala 100%, bi počla petarda ali pa še hujše…
  Europo lahko pozabimo, ni to to!

Komentarji so onemogočeni.