Kanarčki preleteli Muro

Boljša podoba ekipe in prva spomladanska zmaga Kopra, ki je bil brez zmage pet tekem. Sicer smo prejeli nepotrebni zadetek, vendar je trener z vstopom Kotnika in Barišiča zadel v polno. V Fazaneriji preobrat v dveh minutah, zadetek Tičiča in storjen prekršek nad Barišičem za enajstmetrovko, ki jo je tudi sam realiziral. To je bila njegova tretja tekma po daljši odsotnosti. Pred natanko letom dni si je poškodoval koleno. Na prvih dveh je skupaj odigral samo nekaj minut, tokrat pa vstopil v 58. minuti, ko je zamenjal Žana Benedičiča in postal junak Zeljkovićeve ekipe. Pomembna zmaga za nadaljevanje pred gostovanjem v Sežani.

MURA – KOPER 1:2 (0:0)
Daku 54.; Vešner Tičić 65., Barišić 67./11-m

Mura: Mihelak, Kuzmić, K. Cipot, Morris, Beganović, Maruško, Tripi, Klepač (77./Petković), Zličić (84./Šroler), Šarić (84./Jovičević), Daku.


Koper: Golubović, Šimčak, Novoselec, Mittendorfer, Palčič, Correia, Vešner Tičić (81./Bilić), Benedičič (58./Barišić), Fanimo (75./Kambić), Jašararagić (58./Kotnik), Edomwonyi (75./Krajinović).


Sodnik: Denis Šabanagić (Ljubljana)

1 komentar

    • Navijač obale on 17/03/2023 at 10:11

    Pokazalo se je, da tekmo odločijo igralci, ki imajo več kilometrine s to ekipo in s tem sistemom. Prišleki delujejo izgubljeni.

Komentarji so onemogočeni.