Iz Fazanerije s točko

Koprčani so se danes zopet z nekoliko spremenjeno postavo postavili po robu Muri. Previden začetek in prežanje na proti napade naj bi bilo na današnji tekmi orožje Koprčanov. Tako so že rumeni v uvodnih minutah z močnim strelom Jelič Balte zadeli prečnik vratarja Obradoviča. Sledijo minute, ko obe ekipi igrata previdno med kazenskima prostorjema in ne dopuščata nobenih napak. Toda kanarčki zopet zapretijo v 36′, ko je Osuji z glavo lepo streljal a je domači vratar strel ubranil. Na odmor sta pa sta na živahni tekmi ekipi odšle brez zadetka. V nadaljevanju po vstopu Parrisa Koprčani pretijo s proti napadi in v enem takem skoraj zatresejo mrežo po desni strani, ko Bručič pošlje predložek pred vrata Obradoviča. Na to sledi še Oštrekov pobeg a se je napad izjalovil. Sledijo minute, ko domači prevzamejo igro v svoje noge a brez prave priložnosti. Do konca smo videli še zadnjo priložnost domačih v 93′ in še lepšo obrambo Adama. Tako bi dejali, da sta z osvojeno točko danes bili zadovoljni obe ekipi.

Mura : Koper 0:0, (0:0)

Mura: Obradović, Karamarko, Maruško, Gorenc (71./Lotrič), Horvat, Kozar, Šturm, Mandić (70./Karničnik), Maroša (70./Kous), Klepač (82./K. Cipot), Mulahusejnović (82./Škoflek)

Koper: Adam, Palčič, Žužek, Rajčević, Bručić (81./Novoselec), Jelić Balta, Bešir (61./Oštrek), Vešner Tičić, Simić (46./Parris), Barišić, Osuji (78./Colley).

Sodnik: Matej Jug (Tolmin)