Mulahusejnovič podpisal

Nardin Mulahusejnovič zapustil NK Maribor in bo zaigral pri Kopru. Nardin Mulahusejnović je nogometno kariero začel v drugoligaškem klubu NK Bratsvo Gračanica, pri katerem je prebil večino svojega mladinskega staleža. Za eno sezono je bil član sarajevskega Željezničara, nato pa se je vrnil v matični klub, kjer je navduševal v mladinski ekipi, lansko leto pa se je uveljavil v drugi nogometni ligi Bosne in Hercegovine. 190 centimetrov visoki Mulahusejnović, ki je v igri močan z obema nogama, s svojo višino pa je nevaren tudi z glavo, je prestopil v prvaka Bosne in Hercegovine Zrinjski. Kot član Zrinjskega je iz klopi vstopil na obeh tekmah, ki ju je Zrinjski igral proti Mariboru v kvalifikacijah za ligo prvakov.

Nardin Mulahusejnović

Rojstvo: 9. februar 1998 (starost 22 let), Gračanica, Bosna in HercegovinaVišina: 1,9 mTeža: 84 kgTrenutna moštva: Bosnia and Herzegovina national under-21 football team (Napadalec), VEČDatumi pridružitve: 2018 (Nogometni klub Maribor), 2017 (HŠK Zrinjski Mostar)m Maribor.

2 komentarja

    • Nostalgik on 02/07/2020 at 17:36

    U ekipi piše da Koper nima špice. Kaj so potem Šolaja,Meštrič??? Aja, oni so domači igralci, kar se ne šteje. Rajši povprečen tujec, kot pa domačin. Eeee, kje so 80.leta. Takrat je tujec mogu bit vrhunski, če ne ni imel kaj iskat pred domačinom. Da se zastopimo, lahko da je ta Mula…. ić dober igralec, ne vem, bomo vidli. Ok, je prva liga, samo malo več šans bi lahko dobili anka domači igralci.

    • StariNavijač on 02/07/2020 at 12:02

    Prespektiven igralec!

Komentarji so onemogočeni.