Mladinci premagali Gorico

Po odličnem uvodu in v nadaljevanju prvenstva 2. SML so danes mladinci v pokalu z 2:0 odpravili vrstnike iz Nove Gorice. Z današnjo zmago so se naši mladinci uvrstili v polfinale pokala NZS.

V polfinale pokala

FC Koper – ND Gorica 2:0 ( 0:1)
Strelca Radovanovič 43, Popovič 94′
Sodniki:Lazić Aleksandar (glavni sodnik), Pantić Saša (1. pomoč), Kos Damjan (2. pomoč), Delegat: Besednjak Aljoša. Gledalcev 200.

Na obsijani Bonifiki smo danes videli dobro predstavo mladincev in zmago za polfinale pokala. Koprčani so odigrali v polju disciplinirano in bojevito. Videlo se je, da je ekipa željna dobrih iger in dobrega rezultatata in vsekakor si naše čestitke zaslužijo igralci in vodstvo. Omenim naj dva odmevna dogodka na srečanju, ko so prvič koprčani zadeli na koncu prvega polčasa, po predložku iz kota, ko je z glavo žogo nasprotniku poslal v mrežo Blažo Radovanovič. In zadetek proti koncu srečanja, ko so z golom Nika Popoviča dokončno odločili srečanje v svojo korist.Drugi polčas so igralci Gorice sicer poizkušali igrati in spremeniti potek srečanja, a so domači igralci z hitrimi proti napadi večkrat ogrozili gostujočega vratarja in kontrolirali potek srečanje.

2 komentarji

    • Joško on 16/04/2019 at 22:16

    Odlično fantje, bravo !!!

      • Stari navijač on 17/04/2019 at 11:32

      Bravo fantje, kapo dol👍

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook