Miran ni več trener”kanarčkov”

Ugibanj je konec. Po dveh zaporednih porazih na začetku drugega dela prvenstva je bilo jasno, da bi se utegnila zgoditi zamenjava na trenerski klopi, zdaj o tem ni več dvoma – Miran Srebrnič v nadaljevanju ne bo več vodil kanarčkov so sporočili na uradni strani kluba.

Kdo bo novi trener

“Po današnjem sestanku je vodstvo nogometnega kluba FC Koper sprejelo odstopno izjavo dosedanjega trenerja članske ekipe Mirana Srebrniča, ki jo je podal po sobotnem porazu v Novi Gorici. Enainpetdesetletni nogometni strokovnjak bo kljub temu še ostal vpet v delovanje kluba, so še sporočili v izjavi za javnost. O imenovanju novega trenerja bo klub javnost obvestil v prihodnjih dneh. Miranu Srebrniču, ki je pripeljal koprsko moštvo iz tretje lige v najmočnejše slovensko tekmovanje, se za njegov trud in doprinos iskreno zahvaljujemo. O imenovanju novega trenerja bo klub javnost obvestil v prihajajočih dneh,” so sporočili Koprčani.

Komentarji 3

  • Bruno on 15/02/2021 at 18:23

  Dokler 7 igra, ne navijam več za Koper🤮

  • rumen on 15/02/2021 at 14:12

  Pričakovano. Strinjam se, da mora biti Dare kapetan, ker si to enostavno zasluži. številka 7 pa naj igra, če že mora, občasno. Spinelli bi moral igrati v začetni postavi. Počasi se kaže zakaj Mulahujsenović ni igral v prvi postavi Maribora. Bo moral še delati.

  • StariNavijač on 15/02/2021 at 11:50

  Dovolj s tem cirkusom!!!!!😡😡😡😡😡
  Srebrnič ima najmanjšo krivdo za nastalo situacijo. 😥
  Težava tiči v preplačanih igralcih, kateri na igrišču ne pokažejo pripadnosti NAŠEMU GRBU! Vršiču odvzameš kapetanski trak in ga podariš balerini. Novistari kapetan(7), že ker mora igrati, naj igra zadnjih 10 minut in kapetanski trak naj prepusti Daretu. Druga stvar, Dodlek mora igrat v začetni postavi. Tretja stvar, Mulahujsenović naj gre na klopco, ter naj se igra z 2 napadalci. Ubijalski napad bi bil Spinelli in Vekić. Prvi ima hitrost in tehniko, drugi je pa “tank” za 16 metrski prostor. S temi popravki imaš ekipo poštimano.

Komentarji so onemogočeni.