Zopet tri v mreži

Danes je bila za kanarčke zelo pomembna tekma, ki pa jo niso dobili. Mariborčani so se morali pošteno potruditi, da so Bonifiki zapustili s polnim izkupičkom točk. Jim pa je danes do zmage pomagal tudi sodnik Bojan Mertlik, ko je pokazal na belo točko po prekršku Žana Žužka nad Mlakarjem v 28′. Sprva je pustil, da se akcija nadaljuje, saj se je v ugodnem položaju za strel znašel Aljoša Matko, ko pa je le ta zadel prečko, je dosodil najstrožjo kazen, ki jo je realiziral Jan Mlakar. So pa Mariborčani v 34. minuti ostali brez izključenega Denisa Klinarja, ki je prejel še drugi rumeni karton.

Koprčani so bili ob številčni premoči na zelenici v nadaljevanju boljši nasprotnik, večkrat so pritisnili na gostujočo obrambo, ki pa je vse poskuse odbila. V zaključku tekme so kanarčki močneje pritisnili na vrata Juga a brez zadetka. Sodnik ni dosodil očitne roke roke v kazenskem prostorju gostov. Potem pa je od tistega trenutka igra Kopra padla in potem ni bilo več tistih pravih priložnosti. Toda zadnje čase je obramba Koprčanov slabši člen ekipe in je zopet klonila, ko je zadel Andrej Kotnik, ki je najprej spretno preigral vratarja Davida Adama, nato pa z glavo žogo poslal v prazno mrežo.

Piko na i je lepi zmagi na dodal, kdo drugi kot Marcos Tavares. Kapetan je v 89. minuti sprožil z roba kazenskega prostora in s strelom z levico ob bližnji vratnici zadel za končnih 0:3. Zopet pa smo prejeli tri prepoceni zadetke, čeprav smo mogoče pokazali največ igre odkar je na klopi Rodolfo Vanoli. Toda sedem tekem brez zmage …….in zadnja v Celju….

Video

Po porazu se je vodstvo odločilo, da Rodolfo Vanoli ni več trener Kopra.

2 komentarja

  • Mario on 19/05/2021 at 21:56

  Penal je bil čist ko suza. Sodnik lahko pusti prednost in potem piska,po 4 sekundah. Je pa bil tudi penal za Kp. Čista roka. Ampak ne spremeni nič. Bi blo pa 1:3.

  • Tifozi1987 on 19/05/2021 at 19:39

  Banda nesposobna, pojte delat 8 ur na dan za 700€, pa boste videli kaj pomeni si služiti kruh!!!
  Zdaj bo spet kriv sodnik?!
  Ta ekipa na čelu s trenerjem, je sposobna premagati mogoče samo še Puće ali Popetre!
  Koljoni, osramotili ste 100 letnico kluba!
  Spokajte se preko Črnega kala🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Komentarji so onemogočeni.