Mali Badžo hvala

Kanarčke je zapustil še eden od tistih igralcev, ki so odraščali in zrasli na Bonifiki, sin Vlada Badžima, v preteklosti tudi trenerja Kopra Luka Badžim. Žal letos ni dobil prilike, da bi pokazal vse svoje znanje in nam navijačem s svojimi igrami pričaral tisti duh koprskega igralca s rumenim srcem, ki ga rumeno modra ekipa potrebuje. Luka Badžim tudi reprezentant Slovenije do 21 let spomladi ne bo nosil koprskega dresa, so sporočili z Bonifike. Osrednji branilec vrste matičnega kluba zapušča po sporazumni prekinitvi pogodbe, kje pa bo nadaljeval nogometno pot, še ni znano.

Kdo je Luka

Leta 1997 rojeni Luka badžim je v letošnji sezoni vknjižil le štiri nastope in na igrišču preživel dobro uro in pol. Desni branilec je vidnejšo vlogo odigral pri koprski vrnitvi v Prvo ligo Telekom Slovenije. V sezoni 2018/19, ko se je kot nekdanji mladinec Kopra, med zimskim premorom vrnil na Bonifiko, je odigral deset tekem v tretjeligaški konkurenci, 15-krat pa je zaigral tudi v lanski sezoni 2. SNL, je pa doslej v prvoligaški konkurenci vknjižil 35 nastopov, večino v dresu Ankarana Hrvatinov. Za slovensko reprezentanco do 21 let pa je odigral 9 tekem.

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • Bruno on 12/01/2021 at 14:03

  Se spomnim besed Luke, ko se je vrnil v Koper v 3 ligi: otroške sanje so se mi uresničile….

  Saj mali letos ni nič igral, logično da je pobral šila in kopita…….VELIKKKKKKKK potencial, komot bi igral na poziciji Jozinovića, kateri na trenutke niti žoge ne ve štopat!
  Res škoda!

  Luka srečno v nadaljni karieri👍

  • Denis on 11/01/2021 at 16:46

  Te poteze ne razumem najbolj!

  • Karlo on 11/01/2021 at 8:38

  Tako je to u Kp. Svoje mlade igralce dat via, da uspejo u drugem klubu, in ko imajo 35, 36 let, jih pripeljat nazaj. Bravo

  • StariNavijač on 10/01/2021 at 15:12

  Škoda malega Badžota, zelo velik potencial 😢
  Srečno Luka v Novi Gorici

Komentarji so onemogočeni.