Lepo število gledalcev in zmaga

Koper je danes premagal sosede iz Dekanov s kar 4:0. V prvem polčasu smo sicer videli samo en zadetek v mreži gostov, vendar so v nadaljevanju rumeni bili bolje razpoloženi in zadeli še trikrat. Dekančani so v Kopru lovili četrto zaporedno zmago, Koprčani pa so se pred domačim gledalci hoteli obdolžiti po porazu na Ravnah. Rumeno modri (novi dresi) so povedli v 34. minuti, ko je Edi Baša z diagonalnim udarcem z desne strani kazenskega prostora premagal Kristijana Sekulića. Koper je na odmor odšel z minimalno prednostjo, v nadaljevanju pa se je dekanska mreža tresla še trikrat. Koprsko prednost je v 63. minuti podvojil Goran Jozinović, ki je lepo zadel po dolgi podaji Žana Žužka. Dobrih deset minut kasneje je osamljen pred golom Sekulića zadel še Dejan Đermanović, osem minut pred koncem je z glavo še zadel Denis Cerovec po podaji iz Vršiča iz kota Koprčani že v torek igrajo drugo pokalno tekmo proti Aluminiju.

Koper – Dekani 4:0 (1:0)

Zadetki: Edi Baša 34′, Goran Jozinović 63′, Dejan Djermanović 74′, Denis Cerovec 82′

Sodniki:Balažič Dejan (glavni sodnik), Frece Tine (1. pomoč), Kužnik Marjan (2. pomoč)
Delegat:Kranjec Sandi
Št. gledalcev:1200

Koper
Igor Nenezić
Denis Cerovec
Darko Mišić
Ivica Guberac
Dare Vršič
Žan Bešir
Edi Baša
Žan Žužek
Dejan Djermanović
Goran Jozinović
Damir Hadžić
Jadran Dekani
Kristijan Sekulić
Luka Stepančič
David Vidaković
Adem Zyba
Antonio Lukanović
Matjaž Babič
Adam Jakupovič
Drilon Kryeziu
Kristjan Sredojević
Žiga Ovsenek
Stefano Borghi
Menjava
Mujkić /  Borghi 55′
Meštrić /  Bešir 60′
Perhavec /  Babič 67′
Živanović /  Stepančič 76′
Požrl /  Vršič 84′
Štromajer /  Djermanović 84′
Rumeni karton
Žan Žužek 21′
Denis Cerovec 51′
Kristjan Sredojević 59′
Darko Mišić 61′

Komentarji 3

  • Franko on 28/10/2019 at 17:37

  Mnenje številnih gledalcev po tekmi kdo je bil najboljši igralec je tokrat večina pohvalila Guberca. prav tako so mnogi dejali, da je bila to ena od boljših tekem letos. Mene pa preseneča število gledalcev……bravo, še posebej za Dekančane, pa saj je tu bila cela vas… Forza Koper….jutri Aluminij in potem nas ne ustavi nobeden.

  • VednoKoper on 28/10/2019 at 12:47

  Pišem v dobri veri, kot velik navijač kluba in starš otrok, katera sta člana mlajših selekcij.Z vsem sem zadovoljen, toda omeniti moram “vodjo” varovanja na stadionu.Ves čas napada gledalce, zadnjič celo predstavnika kluba NK Dekani in starše, kateri so čakali na svoje otroke.Ta gospod je bil vedno problematičen in samo vprašanje časa je, kdaj bo prišlo do večjega incidenta.Kletvice, napadi,…to ne sodi na našo Bonifiko!Če se ne bo ukrepalo, bo navijačev vse manj…

  • Stari navijač on 26/10/2019 at 15:15

  Kaj pa Tifozi???

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 "