Le z enim zadetkom

In z obilico priložnosti. V Kopru v prvem polčasu smo gledali enosmerni promet, a videli le en zadetek. Zadetek za Koper je v 38. minuti ga je dosegel Andraž Ruedl. Bede Osuji je na desni strani preigral gostujočega igralca in podal pred gol, kjer je imel 19-letni Ruedl lahko delo za prvenec v Prvi ligi. Kanarčki so imeli proti koncu prvega polčasa še dve lepi priložnosti, najprej po podaji Omarja Correie jo je imel Nardin Mulahusejnović, ob koncu 43. minute pa je bil Osuji po dvojni podaji z Mulahusejnovićem sam pred Luko Bašem, toda zgrešil je gol.

Tudi v drugem polčasu so imeli kanarčki premoč, dvakrat zadeli vratnico (Groznica, N’Kada), tako da so jo Radomlje še dobro odnesle. So se pa Koprčani v drugem osredotočili pred vsem na proti napade, kar pa bi dejali, da za domačo ekipo vsekakor to ni dobro. Resda pa je tudi res, da so važne le tri točke. Naslednje srečanje rumeni igrajo v petek proti ekipi Aluminija iz Kidričevega.

Slika Prva liga _ Telemach

KOPER – KALCER RADOMLJE 1:0 (1:0)
Ruedl 38.

Rumeni karton: Groznica

(78./Pavlović), Prce, Palčič, Pabai, Vešner Tičič (69./Groznica), Correia, Omladić (78./Milovanović), Ruedl (55./Barišić), Mulahusejnović (68./N’Kada), Osuji.

Kalcer Radomlje: Baš, Letaj (57./Markovič), Merdović (46./Malenšek), Korun, Ševelj, Hrvoj, Nuhanović, Gnjatić, N’Landu (92./Gorenc Stanković), Krolo (84./Cerar), Kukovec (57./Štorman)

Razmerje strelov na tekmi je znašalo 15:9 v korist Kopra, pri strelih, ki si romali v okvir vrat, pa je bila premoč Kopra še bolj očitna (6:1)