Priprave na nadaljevanje sezone začeli tudi koprski nogometaši

Trenutno vodilna ekipa v tretji ligi zahod je začela nov ciklus priprav pred nadaljevanjem sezone. Najprej so igralci  in novo vodstvo opravili skupni zbor na to pa se odpravili na prvi trening.

Premor je bil dovolj dolg

Nogometaši so po zelo dolgem zimskem premoru ponovno pričeli s treningi. Čas je bil namenjen počitku in polnjenju baterij, ki ga bodo rumeni modri potrebovali za naskok in ohranitev prvega mesta v tretji ligi zahod in kvalifikacij za drugo slovensko nogometno ligo.

Na zbor je prišlo 24 igralcev in v ekipi je prišlo tudi do nekaterih sprememb in prihodov. Klub so še pred nadaljevanjem prvenstva zapustili; Edin Fatić, Nediljko Kovačević, Tine Tramte, Igor Bukara, Edi Zugan in Adis Ajkić. Glavni trener Damir Milinović v prihodnje ne bo več mogel računati na Mateja Pirjevca. Slednji se bo v nadaljevanju prvenstva osredotočil na druge klubske naloge. Na Bonifiko pa so se vrnili Luka Badžim (Ankaran), Rene Šolaja (Ankaran), Robi Gajšek (Dekani) in Ivica Guberac, ki je bil nazadnje na Malti, kjer je igral za Floriano. Novinci pa so Mario Sačer (Varaždin), Denis Cerovec (Zagorec) in Stefan Andjelić (Ilirija). Prestopni rok sicer traja do 15. februarja tako in v klubu računamo, da bo spisek novincev športni direktor Županović do tedaj še povečal. Ciljev ne skrivamo, tako trener Milinovič, ki je zaželel dobrodošlico in namenil nekaj besed ter pričakovanj igralcem, ki naj bi bil edini cilj kluba zagotoviti ekspresno napredovanje v 2. ligo. 

[metaslider id=31419 cssclass=” alignnormal”]

Prva prijateljska preizkušnja nogometašev Kopra čaka že v nedeljo, ko na glavni stadion Bonifika prihaja OFK Titograd, član elitne druščine črnogorskega nogometa. Vodi jih stari znanec koprskih tribun in nedavni trener Koprčanov Igor Pamić. Tekma bo pričela ob 13:30.

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • KP stara garda on 24/01/2019 at 5:37

  Pričakovano da se bo Ivica vrnil v klub….

  • Anti vijola on 22/01/2019 at 22:54

  Nič ne bo s starim grbom, rumeno modro barvo in kanarčki…..FC cirkus se nadaljuje😠😟😪

  • Veteran on 22/01/2019 at 10:09

  Vse lepo in prav. Ni pa prav, da se za člane porabi toliko denarja, mladinci in kadeti pa ne gredo nikoli oz. že nekaj let na priprave. Za to ni denarja. Zato se pojavi vprašanje, kam gre denar, ki ga klub dobi od NZS in denar, ki ga dobi od Luke Saj naj bi financirala predvsem mladinski pogon.

  • Starinavijač on 21/01/2019 at 22:46

  Opet hrvatska kolonija 😢
  3 razrednih nogometašev ni potrebno uvažat, zadošča jit v Puće ali Boršt, pa sigurno najdeš kakšnega ištrijana, ki obvlada balun😂😂😂😂

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook