Koprčani zapravili …

Koprčani so zopet zapravili doma vse, kar se zapraviti, da. Kar je potrebno omeniti od Koprske igre je, da smo imeli dosojeni dve enajstmetrovki, ki smo jih le delno uresničili in prečudovit zadetek Andreja Kotnika.

KOPER – DOMŽALE 2:3 (1:2)
Edomwonyi 16./11-m, Kotnik 49.; Barišić 24.. Kovačević 33., Pišek 67.
Edomwonyi v 45. minuti zapravil 11-m.

Koper: Golubović, Koderman, Novoselec, Mittendorfer, Palčič, Correia, Krajinović, Vešner Tičić, Kambič, Nkada, Edomwonyi

Domžale: Tratnik, Đurić, Markuš, Topalović, Offenbacher, Kovačević, Barišić, Hodžić, Repas, Pišek, Brecl


2 komentarja

    • Bruno Koper on 05/05/2023 at 15:12

    “Športni direktore” naj se spoka ven iz kluba skupaj z njegovimi “okrepitvami”, blage veze nima o nogometu, še hujše kot ko je bil aktiven “nogometaš”. Razen Benedičiča in Kodermana, so vsi prišleki na nivoju 3 lige.

      • rumen on 06/05/2023 at 6:55

      Se polnoma strinjam. Vodstvo ni doraslo pravi organizaciji in vzpostavljanju vseh potrebnih struktur za uspešno delovanje kluba. Dovolj je samo pogledati skoraj prazne tribune na zadnji tekmi, kar je ponavadi tudi stalnica preko cele te szone in tudi prejšnjih. Organiziranih navijačev je peščica, zato tudi tako bledo navijanje na tekmah. Proti večjim klubom smo doma kot gostje. Zakaj je že dolga leta tako, bi se morali odgovrni v klubu že zdavnaj vprašati in seveda ukrepati. Kje so mladinci v moštvu, pa čeprav rezerve. Samo trgovina s poceni igralci in preprodaja boljših zanesljivo ni slika dobro organiziranega kluba. Je zdaleč premalo. To ni več naš KOPER.

Komentarji so onemogočeni.