Uspavanka na Bonifiki

Koper in Bravo sta se na precej neatraktivnem srečanju razšla brez zadetkov, sami pa smo od dveh ekip na lestvici pričakovali nekaj več živahnosti . Na celotnem srečanju si nobeni izmed ekip ni uspelo priigrati resne priložnosti za zadetek. Toda srečanje je bilo na las podobno prejšnjemu proti Gorici, kjer se nismo nagledali dobrega nogometa. Koprčani pa nam v prvem polčasu razen medle igre niso prikazali nič. Gostje so bili boljši in imeli kar nekaj priložnosti ter bili nevarni predvsem iz kota, a na srečanju so jih imeli kar nekaj. Na odmor pa sta danes na razmočeni Bonifiki obe ekipi odšle brez doseženih zadetkov. Omeniti je potrebno, da je v rumeni majici imel debi brazilski igralec Juffa, ki pa ni pokazal kaj obetavnega. Drugi polčas, ista zgodba, mogoče nekaj malega pritiska kanarčkov okoli 60 minute, ko smo poizkušali nekaj več in to je bilo vse. Do konca smo gledali dolgočasen nogomet in igro, predvsem, da se ne izgubi. Pred bližnjimi srečanji na prvenstveni tekmi proti Muri in v pokalu bo potrebno igro temeljito spremeniti, ker, če ne bo vse skupaj zelo zelo težko.

KOPER – BRAVO 0:0 (0:0)

Koper: Vargić, Mittendorfer, Mišić, Žužek, Dodlek (72./Jozinović), Cerovec, Pejić (72./Viler), Guberac, Jelić Balta (46./Knežević, 79./Vršič), Juffo (55./Spinelli), Mulahusejnović.

Bravo: Vekić, Drkušić (86./Klemenčič), Križan, Španring, Matko (84./Kurtović), Kirm, Žinko, Trontelj, Kramarič, Nukić, Tučić (90./Maružin).

Sodnik: Bojan Mertik (Odranci)

Rumena kartona: Jelić Balta; Kirm

Video

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • Bruno on 02/05/2021 at 17:23

  Hote raje delat, tamburoti. Balun ni za vas. Vanoli, ma vacagare🖕

  • rumen on 02/05/2021 at 8:03

  Ni nas malo, ki v srcu nosimo naš Koper. Malo starejši se z nostalgijo spominjamo starih časov in igralcev, ki so na terenu umrali za barvo našega kluba. Temu kar smo danes priča ne moremo reči nogomet. Z žalostjo gledamo kaj se dogaja na igrišču. Tako medlo, brez igre in prave borbenosti Koper že dolgo, če sploh kdaj, ni igral. Guberac pravi, da nismo cirkus, da bi menjali trenerja vsak mesec, vendar je to kar nam kažejo dejansko pravi cirkus in to najslabše vrste. Kako se lahko tako poigravajo s klubom, lahko jih je sram. In vemo na koga se to nanaša.
  Koper, zaslužiš si boljše vodenje kluba in samo upamo lahko, da se bo to v bližnji prihodnosti tudi zgodilo !

  • Franci Hrovat on 02/05/2021 at 6:58

  Kaksna sramota. Klub z imenom Koper, si ne zasluži, da se posamezniki iz njega delajo . norca. Kaj pa je za pričakovati, ko imaš na igrišču “baletnika”, ob igrišču nesposobnega dirigenta in številne statiste, ki tam ne bi smeli biti. Lahko nastopajo, to pravico jim ne moremo vzeti, ne pa pod imenom KOPER.
  Do konca lige bo težko s takim odnosom oprati obraz, za korenite spremembe ni časa, .menjava dirigenta in baletnika pa je nujna ob
  večjem angažmanu statistov.
  RAZOCARANI.

  • StariNavijač on 02/05/2021 at 0:25

  Nulaaaaaa!!!!!!!
  Peljite si Vanolija in preplačane drugorazredne “igračine” v Rijeko, skupaj z avtobusom župpamučkeanovićem……..marš v balkan ligo!!!!!!!!
  Anteeeeee zbudiseeeeeee!!!!!

Komentarji so onemogočeni.