Koper v Dekanih osvojil prvo mesto

Kanarčki so opravičili sloves favorita in na današnjem memorialu Ivana Gregoriča osvojili prvo mesto. V polfinalu so bili po enajstmetrovkah boljši od Izolanov, v finalu pa so z goli Žužka, Vekića in Beširja premagali še Dekančane.

Koper zmagovalno

Polfinale: FC Koper – MNK Izola 5:4 (0:0)

Finale: FC Koper – NK Dekani 3:0

V nedeljo so na memorialu Ivana Gregoriča v Dekanih, sodelovali Koper, Primorje, Izola in domači Jadran, kjer je vsak dvoboj trajal dvakrat po 25 minut, so kanarčki osvojili prvo mesto. Najprej so v polfinalu po strelih z bele točke premagali sosede iz Izole, v finalu pa so bili boljši od Dekanov. V sredo sledi glavna generalka Koprčanov pred gostovanjem v Sežani, ki bo štel za prvoligaške točke. Koper čaka madžarski prvak Ferencvaroš, pri katerem igra nekdanji kanarček Miha Blažič, dvoboj bo odigran v Gornji Radgoni.

25. julijKoper : MTK Budimpešta (Mad/1) 1:2Mulahusejnović
27. julijKoper : Budafoki MTE (Mad/1) 3:2Rajčević, Mulahusejnović, Dodlek
2. avgustKoper : Izola (Slo/3) 5:4 po 11-m (0:0)*/
2. avgustKoper : Dekani (Slo/2) 3:0*Žužek, Vekić, Bešir
5. avgustFerencvaroš (Mad/1) – Koper 
Dosedanja vsa prijateljska srečanja ” kanarčkov”.

Komentarji8

Preskoči na obrazec za komentar

 1. Jaka nevem katero tekmo si ti gledal ampak koper proti izoli ni imel strela v okvir.. Stevanovic velika okrepitev brez driblinga na tekmi, Cirjak je igral? Premalo za top 3 v Prvi Ligi.
  Forza Koper!

 2. V Izoli je veliko bivsih koperskih igralcev kateri so pokazali dobro igro (Pozrl, Opara, Hadzic, Cavalic, Rodica..). Upam da tej fantje pomagajo dvigniti Izolo saj je to edini pravi derbi na obali.

  1. Koga briga Izola? Ribari praznujejo le še svoje obletnice 😁

 3. Cestitke Izoli, pozitivno presenecenje turnirja.

  • Navijač s srcem on 02/08/2020 at 21:50
  • Odgovori

  Negativci se že javljajo…..je bilo boljše pod Nosonjo, ko smo bili v Primorski ligi…..

 4. Res težki nasprotniki…

  1. Koper je pokazal tehnicno, takticno, fizicno in psihicno nadvlado, sploh na tekmi proti Izoli- lahko bi jih razbil 10:0, Izola pa se je branila sicer organizirano, vendar z 11 igralvi in to v 16 meterskem prostoru.

  2. Brez zamere Jaka samo zelel sem povedati da bivsi “mladi” kanarcki lahko parirajo tujcem ki so 5x,drazji na, placilni listi.
   Lp

Dodaj odgovor

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "