Koper tudi v drugo boljši

Koper je doma z 2:0 premagal Beltince in vsaj začasno skočil na vrh lestvice. Toda težje kot smo si mislili, saj se je nasprotnik pokazal v boljši luči, kot na pokalni tekmi. Domači so sicer takoj zadeli, igrala se je šele četrta minuta, ko je po lepem predložku s krila zadel Jaka Štromajer in povedel Koprčane v hitro vodstvo. Toda gostje se niso predali in poizkušali na vse načine priti do koprskih vrat a niso bili preveč natančni. igra je potekala med obema kazenskega prostoroma, tako, da se je prvi polčas končal z rezultatom 1:0.

Drugi polčas gostje takoj poizkusijo zadeti, a so jih “kanarčki” takoj kaznovali z drugim zadetkom, ko je Baša z roba šestnajst metrskega prostora žogo poslal v nebranjeni kot gostujočega vratarja.Igra je potem postala dolgočasna in domači igralci so z nekimi pol priložnosti in nekaj pravih priložnosti zapravljali kot po tekočem traku. Koper je zmagal in dejali bi, da je to edino kar šteje v tem trenutku. .

Koper – Beltinci Klima Tratnjek 2:0 (1:0)

Strelca: 1:0 Štromajer (4.), 2:0 Baša (49.).

Sodniki:Balažič Dejan (glavni sodnik), Kužnik Marjan (1. pomoč), Frece Tine (2. pomoč)
Delegat:Tivold Štefan
Št. gledalcev:300

 • Koper: Nenezić, Mišić, Guberac, Jelić Balta, Vršič (od 77. Tomić), Meštrić (od 75. Gajšek), Badžim, Baša, Žužek, Hadžić, Štromajer (od 67. Šolaja).
 • Beltinci: Zver, Branilović, Hočevar, Mauko, Balažic (od 62. Mörec), Kristl, Apatič, Raduha, Maučec, Lukač, Knežević (od 77. Asentić).
 • Rumeni kartoni: Guberac, Gajšek; Branilović.
 • Rdeči karton: /.

Komentarji13

Preskoči na obrazec za komentar

  • Stari navijač on 02/09/2019 at 21:57

  Koper je vedno bil in bo nogometno mesto. Gledalce se na stadion vrn z všečno igro!

  Kritike pa morajo obstajati, ker brez kritik se ne napreduje! Primer Italija?!

  Kar se pa tiče negativizma, pa je posledica vsega kar se je dogajalo okoli kluba vsa ta desetletja!

  Jaz stojim za tem, kar sem že miljonkrat rekel, potrebno je igrat moderen in hiter nogomet z MLADIMI igralci, čimveč domačih. Posledično bo stadion spet poln!

  Lp

   • rumeni on 03/09/2019 at 8:47

   Se strinjam s tem komentarjem.! Brez igre in posledično golov ni gledalcev! Niso gledalci spravili klub v tako stanje, ampak dogajanje v klubu in okoli njega . Resnično je za vrnitev gledalcev potreben gledljiv, hiter nogomet, kar za sedaj niti slučajno ne velja. V celoti se je potrebno žal strinjati tudi s komentarjem na račun kapetana ekipe. Dokler bo Guberac v ekipi, ne bo sodobnega nogometa !
   Je pa sin predsednika in imamo problem. Seveda pa bo čas pokazal svoje.

  • VednoKoper on 02/09/2019 at 12:30

  Sem vedel…ne hodimo na tekme, ker je drugi grb, ne hodimo na tekme, ker so samo tujci, ne hodimo na tekme, ker igra ta in ta, ne hodimo na tekme, ker je letos vstopnina,…..ubogi , moj Koper.Kje pa je navijanje, podpora,….?! Brez poraza, ampak ni važno….ni nam všeč igra, realizacija,…Karkoli se spremeni, vedno kritike na vse strani.Sedem na tribuno in kar nekaj jih komaj čaka, da se začne kritizirati svoje nogometaše, kar je v Kopru že kronična bolezen.Veliko se pričakuje, ponudi pa nič.Gledalcev je bilo malo prej in jih je tudi zdaj…vsaka sprememba je čisto nepotrebna.Res ne razumem.Ne hodim recimo, na rokometne tekme, pa mi še na misel ne pride, da bom leta in leta pisal o tem, zakaj ne pridem.Kar se tiče pa nogometa….vedno ista pesem, vedno nekaj manjka, vsak mora povedat, zakaj ga to ne zanima.Koper ni več nogometno mesto in treba se je sprijaznit s tem.Klub se ni potrebno ozirati na kritike, ker bodo vedno ostale in mora iti svojo pot, zaradi nas pešćice, kateri bodo raje gledali Koper, kot pa Real:Barcelona….Da imam prav, mi je potrdil tudi igralec iz prve postave….zelo težko mu je igrati doma.

   • admin on 02/09/2019 at 16:43
    avtor

   Bravo, lepo napisano in ni več kaj dodati…mogoče še samo to, da bodo vsi prišli gledati Maribor in ne Koper…še enkrat bravo.

    • VednoKoper on 02/09/2019 at 21:29

    Prepričan sem, da s podporo navijačev, kateri bi v Kopru znali pomagati klubu, bi se sedanji fantje uvrstili nazaj v 1.ligo.Naslednje leto je 100-a obletnica kluba.Koliko nogometašev, otrok, navijačev je bilo povezanih s to našo Bonifiko.Predsedniki in igralci so prihajali ter odhajali, klub pa je še vedno tu….naš klub.Zakaj ne bi pustili na stran zamere in resnično stopili skupaj.Ne gre samo za funkcionarje in igralce…..uvrstitev v 1.ligo bi veliko pomenila tudi vsem otrokom, kateri tekajo po terenih, pa tudi ostalim, kateri bi se bolj zanimali za tekme z Olimpijo, Mariborom, kot pa sedanje.Ljudje božji, pa navijači Kopra so bili znani po celi bivši državi, bili so ponos našega mesta….gremo navijat….tokrat, brez izgovorov.Saj je normalno, tudi komentirati igro, želeti si hitrejši nogomet, ampak s polnimi tribunami, bi se to samo uresničilo in več, kot nas bi bilo, bolj bi klub skrbel, da smo zadovoljni.

   • navijač z obale on 02/09/2019 at 22:39

   Se popolnoma strinjam… ko smo bli v prvi ligi je blo isto, tudi pred menjavo grba, kdor ne verjame naj pogleda komentarje pod novicami izpred 5,6 sezon. Ista pašta. Sam negativizem, že več kot 10 let nekaj ni v redu, mogoče s publiko še veliko več kot s klubom samim. Zakaj je ljudem lažje kritizirat kot navijat…

   V dobrem in slabem, vedno Koper v mojem srcu

  • Vedno Kanarcek on 02/09/2019 at 8:26

  Popolnoma se strinjam s povedani. Razen pozitivnega rezultata ni igre, ki bi navduševala. Dobra stran vsega, so točke in dokler bo tako je vredu. Kar zadeva kapetana ne sodi v to ekipo. Želje mu ni moč oporekati, vendar po znanju je za nekaterimi igralci, ki zaradi njega morajo sedeti na klopi. Strinjam se s Starim Navijačem, da nekaterih gledalcev spet ni več na tekme. Sam jih poznam kar nekaj. Navijači niso ovce, in vidijo kaj se dogaja. Obiske je bil na začetku veliko večji kot je sedaj. Nogometa ne moreš prevarati, vedno ti vrne to kar si v njega s postenjem vložil. Jaka, če je to igra, ki je maksimum moštva se nam ne piše dobro k vrnitvi v prvo ligo. Seveda želim ekipi, da napreduje in razveseljuje svoje privržence.

  • Navijač za vedno on 01/09/2019 at 19:43

  Popolnoma nepotrebna tema, ker oba želita temu klubu dobro kot jaka in stari navijač. Normalno je, da je kapetan Ivica, normalno bi tudi bilo, da je kapetan Hadžič saj sta odigrala največ tekem z Koper, ampak to ni pomembno, pomembno je, da Koprčani potrebujejo podporo ne glede kako igrajo. Cilj je prva liga in nič drugega in to si želi tako kapetan in mi, ki to gledamo. Res je pa, da je vse skupaj videti na igrišču kot upočasnjeni film, ampak tako je, in tu je trener, ki naj poskrbi, da bo v naslednjih tekmah bolje. Mogoče manj starejših igralcev v igri, ki v teh vročih dnevih ne vzdržijo toliko, kot mlajši in kot bi mogli. Koper naprej, prva liga nas čaka……

  • Jaka on 01/09/2019 at 8:28

  Stari navijac- pa dej nehaj ze enkrat s to negativnostjo! Kaj bi blo zate “to je to?” Da se zmaga na vsaki tekmi po 5,6:0? To pozabi! Vsi igrajo za zmagat in druga liga je trda, kjer se ne sme kiksat nobene tekme!! Vceraj te je motla kondicija, potem taktika, danes te moti kapetan, jutri te bo uprava… Kapetana se ne tika!! In kot navijac te prosim zacni navijat in ne samo tezit!!

   • StariNavijač on 01/09/2019 at 13:48

   Jaz sem navijač Kopra že več kot 40 let!

   Napišem pa kar vidim! Oprosti če te je moje mnenje o kapetanu zmotilo, vendar sem povedal kar si mislim in istega mišljenja je bilo veliko ljudi na tekmi.

   Zato vedno bom povedal kar si mislim, ali bo pohvala ali kritika!
   Pa še enkrat: to je to!
   Forza Koper!!!

    • Jaka on 01/09/2019 at 19:26

    To, da si ti navijac 40 let ne pomeni, da imas pojma o nogometu… dej se podpisi pod prispevek z imenom, kot se sam, da bos bolj kredibilen… sicer pa sem v mojem pisanju omenil veliko stvari, ti pa se fokusiras le na kapetana…zalostno… koga bi pa ti dal na to mesto?
    Dokler boste taki negativci na tribuni bo Koper na žalost vaški klub.

     • StariNavijač on 01/09/2019 at 20:57

     Oprosti, zakaj žališ?!

     Vsak im pravico do svobodnega izražanja!

     Malo kulture pa bi se lahko naučil!

     Končaj s tem obnašanjem, ker verjetno po letih bi gi lahko bil še oče!

  • StariNavijač on 31/08/2019 at 23:32

  Še vedno ni to to.
  Potrebujemo novega kapetana, moje skromno mnenje je to, da kapetan mora biti podaljšana roka trenerja, kateri ve tudi dvigniti motivacijo soigralcem!
  Vesel sem za Bašo da igra in da zadeva, vendar se bo moral še nagarati, da postane prvoligaški kaliber.
  Žal mi je samo to, da zadnji pas in realizacija šepata.
  Forza Koper

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "