Koper tokrat boljši od Mure

Pred srečanjem smo v nekaterih časopisih in spletnih portalih brali, da je Mura na Bonifiki favorit. S tem se sam ne bi strinjal, kajti v Istri in ne na obali v Kopru ni nobena ekipa favorit. Res pa je, da so Koprčani zopet prejeli gol v prvi minuti, ki pa nas na srečo ni vrgel iz ritma. Hiter odzviv kanarčkov in izenačenje z zadetkom Mulahusejnoviča z glavo po lepem predložku Mateja Palčiča z desne strani. Rumeni so po zadetih dveh vratnic Kaheem Parrisa in Luke Vešnerja Tičića le zadeli, ko je Parris preigraval v kazenskem prostoru in ugnal Klemna Šturma za vodstvo na srečanju. V drugem polčasu pobudo prevzamejo Muraši in izenačijo rezultat, dvakratni strelec pa je bil Kai Cipot. Kanarčki se zopet poberejo in povedejo preko Barišiča, ki je matiral nemočnega Matka Obradoviča. V nadaljevanju smo gledali zanimivo predstavo med obema kazenskema prostorjema vendar pa se rezultat ni spremenil. Lepa zmaga Kopra in lepa popotnica za naslednjo tekmo proti Celju.

KOPER – MURA 3:2 (2:1)
Mulahusejnović 12., Parris 39., Barišić 64.; Cipot 1., 48.

Koper: Golubovič, Palčič, Žužek, Rajčević, Bručić, Grudina, Parris (79./Colley), Guberac (60./Bešir), Vešner Tičić (79./Oštrek), Mulahusejnović, Barišić (74./Krajinović).

Mura: Obradović, Gorenc, Maruško, Karničnik (76./T. Cipot), Kouter, Horvat (81./Kozar), Šturm, Pucko, Bobičanec (76./Maroša), Klepač, K. Cipot (76./Mandić).

Sodnik: Alen Borošak (Spodnji Duplek)

Statistika tekmeKoperMura
Streli1012
Streli na gol86
Posest žoge4753
Koti28
Prekrški1412
Obrambe45

Utrinki s tekme

Komentarji6

Preskoči na obrazec za komentar

  • Jaka on 26/07/2021 at 17:12

  Nogomet je zanimiv tudi zato, ker ga vsak vidi po svoje…eni realno, drugi- taki kot si ti -pa amatersko (sam omenjas 3.ligo). Lahkih podaj danes ni več, poglej samo koliko jih je bilo zgresenih s strani drzavnih prvakov…
  Kapetan je ikona te ekipe in celotne generacije, verjamem pa da ti je tezko pri srcu, ko se o temu pise….sploh ker je pri nas na obali navada, da se komentira samo negativne stvari- ponavadi ko se zgubi. Tokrat smo zmagali, bodimo ponosni!!

  Forza Koper!!

  • rumen on 25/07/2021 at 10:55

  Tokrat res pohvalno. Borba in agresivnost kot se spodobi. Predvsem Parris je bil odličen, prisoten po celem igrišču. Mogočeje bilo na momente še vedno preveč preskok igre.

  • Franci on 25/07/2021 at 7:19

  Po kritikah sledijo se pohvale. Odlicna tekma, odlicen, borben in napadalen Koper !
  BRAVO !

   • Cosa Nostra Koper on 25/07/2021 at 21:43

   #Jaka: kapetan ikona, ikona česa??? Faljaval preproste podaje…..Osebno nimam nič proti sedmici, vendar je žal igralec za 3 ligo in pika! Ne poveličuj nekoga, ker ti je prijatelj…..
   Ko pa je vstopil Bešir namesto njega, poglej si gol ……..
   Drugače pa se vidi, da trener ima vizijo in odlično strokovno ekipo, samo tako naprej!

   Forza Koper

  • Jaka on 25/07/2021 at 0:13

  Prvi smo na lestvici in igramo TOP….
  Stojan, upam da si ponosen…:

  • Jaka on 25/07/2021 at 0:11

  Velicastna zmaga- igra, kreacija, borba, ponos…Kapetan ikona!!!! Novi igralci zadetek u polno….
  Forza Koper!!!

  Franci Hrovat, lepo nedeljo ti zelim…..

Komentarji so onemogočeni.