Dinamo boljši

Danes se je Koper pomeril proti hrvaškemu prvoligašu GNK Dinamu iz Zagreba in izgubili s kar 4:0. V prvem polčasu smo gledali dober nogomet, ki sta ga prezentirali obe ekipi. Kanarčki so ustvarili in imeli nekaj pol prliložnsti dobro stali v polju, ampak niso sprožili pravega strela proti okvirju vrat. Rumeni pa so prejeli zadetek v zadnji minuti prvega polčasa. Nastreljana žoga enega od Dinamovih igralcev, ki je zadela v roko Mišiča, sodnik pa je pokazal na belo točko, ki jo je realiziral Petkovič. Dinamo, ki je imel večjo posest žoge v svojih nogah je tako odšel na odmor z zadetkom in vodstvom z 1:0.

Drugi polčas nismo odprli kot bi si želeli, takoj smo prejeli še drugi zadetek, ko je z škarjicami zadel Kadizora. Trener Kopra Miran Srebrnič je dal priložnost vsem igralcem iz klopi, ki pa se nažalost niso mogli enakovredno kosati z igalci Dinama. Ti so mrežo koprskega vratarja Žarkova do konca tekme zatresli še dvakrat. Omeniti velja le še nevaren strel, ko je prečko zadel Janneh Susso.Dobra preizkušnja za naše nogometaše ter zelo soliden nastop “kanarčkov” v prvem polčasu proti zagrebškemu klubu udeležencu lige prvakov.

GNK Dinamo: FC Koper 4:0 (1:0)

Dinamo: Livaković (od 77. Mišković) – Stojanović, Theophile, Perić, Leovac – Moro – Kadzior, Gojak, Ivanušec, Oršić – Petković (od 46. Andrić)

Koper: Nenezić – Mišić, Žužek, Hadžić, Jozinović – Jelić Balta, Pejić – Baša, Galešić, Čirjak – Džermanović (igrali so še: Žarkov, Čavalić, Badžim, Cerovec, Zyba, Vranješ, Ovsenek, Šolaja, Vekič, Meštrić, Janneh)

Strelci: 1:0 Petković (45.) 11m, 2:0 Kadzior (49.), 3:0 Gojak (66.), 4:0 Moro (79.)

slike vir GNK Dinamo

2 komentarji

    • domačini on 29/01/2020 at 13:07

    ni hrvat kot ostali koprčani ki grejejo klop
    ne pridemo več na tekme

    • StariNavijač on 26/01/2020 at 15:00

    Kje je Vršič? Je še igralec Kopra?

Komentarji so onemogočeni.