Neporaženi že osem prvenstvenih tekem zapored

Koprčani so tudi osmič ostali nepremagani v letošnjem tekmovanju. Še več danes so premagali tudi ekipo Brava in začasno po desetih letih prevzeli vodstvo na prvenstveni lestvici. Srečanje ni bilo za obe ekipi na ne vem kakšnem visokem nivoju. Na igralcih se pozna utrujenost, ki v ritmu sreda sobota ne dopušča, da bi se igralci odpočili. Vendar smo le videli tri zadetke in nekaj več priložnosti Kopra predvsem v drugem polčasu, ko je na zelenico vstopil Klavdijo Spinelli. Argentinec v rumenem je takoj imel kar nekaj priložnosti, da bi zatresel mrežo gostujočega vratarja. Za zmago Kopra pa je poskrbel zimzeleni Dare Vršič, ki je v 84 minuti izsilil enajstmetrovko, katero je potem tudi sam lepo izvedel in priskrbel nove tri točke.

KOPER BRAVO 2:1 (1:0)
Žužek 44., Vršič 84./11-m; Maher 61.

Koper: Vargić, Jozinović, Rajčević, Žužek, Mišić, Dodlek, Jelić Balta, Stevanović (69./Pejić), Vršič (90./Vekić), Barišić (69./ Krajinović), Mulahusejnović (69./Spinelli).

Bravo: Vekić, Kurtović, Drkušić, Brekalo, Španring (75./Šego), Žinko, Agboyi (86./Kancilija), Maher, Kramarič, Nukić, Žugelj.nb

Sodnik: Bojan Mertik (Odranci)

1 komentar

    • Avdo on 24/11/2020 at 18:34

    Bravo Koper samo tako naprej

Komentarji so onemogočeni.