Koper boljši od Nafte

Koprčani so danes predvsem zaradi boljše igre v prvem polčasu premagali lendavsko Nafto. Z dvema zadetkoma Jake Štromajerja so rumeni vodili vse do konca prvega polčasa. Smo pa gledali pravo trdo drugo ligaško tekmo. Toda v drugem nismo takoj prevzeli pobudo in vajeti v svoje noge in so nas gostje malce stisnili in tudi zadeli za dve proti ena. Vendar so se naši hitro pobrali in do konca pritiskali in iskali zadetek tudi z najlepšo priložnostjo dvakratnega strelca danes, ampak se je to srečanje le končalo v našo korist. Igralci Nafte so sicer imeli nekaj pol priložnosti ampak niso bili nevarni za vrata Igorja Nenezića. Danes, če bi iskali igralca tekme bi se odločil za strelca dveh zadetkov, takoj za tem pa razpoloženega in mogoče najboljšega neumornega tekača Gorana Galešiča.

Koper – Nafta 2:1, (2:0)


Koper, gledalcev 500, sodniki: Podgoršek, Jamnik in Habuš.
Strelci: 1:0 Štromajer (28.), 2:0 Štromajer (32.), 2:1 Oštrek (58.).
Koper: Nenezić, Mišić, Guberac, Jelić Balta (od 57. Andjelić), Vršič, Badžim, Baša (od 73. Gajšek), Žužek, Galešić, Hadžić, Štromajer (od 84. Šolaja).
Nafta 1903: Raduha, Pirtovšek (od 81. Drk), Oštrek, Ploj, Malešević, Vinko, Živko, Bolla, Zagorec, Šeruga, Rebernik (od 64. Bizjak).
Rumeni kartoni: Baša, Galešić, Jelić Balta; Vinko, Zagorec, Malešević.
Rdeči karton: /.

1 komentar

  • StariNavijač on 18/08/2019 at 21:39

  Galešič igralec telkme!
  Štromajer 2 lepa zadetka!
  Vršič žal za enkrat še ne izstopa.
  Hadžić nezamenljiv v obrambi!
  Žal pa pri zadnjem pasu je še ogromno za postoriti!

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 "