Koper končal kot 6.

Sezona, ki jo bodo morali Koprčani čim prej pozabiti. Letos se nam ni izšlo, kar pa bo dalo misliti vodstvu o nadaljnjem delu. Čeprav so pred pričetkom prvenstva napovedovali o dobrih okrepitvah se je izkazalo, da le to ni tisto, kar smo pričakovali. Resda, da so nas zdesetkale poškodbe vendar nismo imeli igre, ki bi nas popeljala višje na lestvici in v Evropska tekmovanja.

KOPER – MURA 1:2 (1:0)
Edomwonyi 7.; Jovičević 53., Daku 95.

Sodnik: Asmir Sagrković (Vrhnika)

 • Koper: Golubović, Koderman, Prce, Benedičič, Novoselec (od 90+1. Kambič), Correia, Krajinović, Fanimo (od 56. Kotnik), Barišić (od 90+1. Jašaragić), Edomwonyi (od 56. Nkada), Osuji.
 • Mura: Mihelak, Kuzmić, K. Cipot, Morris (od 82. Balažic), Kous (od 73. Beganović), Maruško, Brkić, Klepač, Domjan (od 46. Jovićević), Šarić (od 61. Kasalo), Daku.
 • Rumeni kartoni: Koderman, Nkada; Kous, Brkić, Daku.

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • Semedelčan on 21/05/2023 at 18:25

  To je bilo za slutiti. Prav ugotavljajo komentatorji. Ne strinjam se sicer z slabo oceno trenerju, saj je v začetku dokler se mu v posel ni začel vmešavati ” stručko ” Koper igral hiter in gledljiv nogomet. Pa poglejmo strokovno ero sportnega direktorja. To je poden od podna.
  Semedelčan.

  • Optimist on 21/05/2023 at 9:29

  Žalostno je,da v prvi ekipi nimaš niti enega igralca mlajšega od 20 let iz lastnega bazena in to koprskega kateri je imel vedno široko bazo.Kje je ta tako opevana koprska akademija.Kdo vodi MPP kluba?Drugo….ja tujci,ampak dodana vrednost,to kar smo mi pripeljali pozimi je sramota za naš sveti klub.Temu se reče klub brez vizije…..za vse to mora nekdo odgovarjat,drugače bo vsako leto ista pesem……..,ker ti si mi srcu💙💛

  • Bruno Koper on 20/05/2023 at 23:13

  Okrepitve nula + športni direktor brez znanja o mogometu….trener zgubil kompas in občutek o nogometni igri.
  Obvezni takojšnji ukrepi:
  – trener vrni se v Lj
  – novi trener Bogatinov
  – vse okrepitve ala ivica, zbrcati skozi glavni vhod stadiona
  – sestaviti ekipo iz sloigralcev + 3 kvalitetni tujci

  Forza Koper

  • Optimist on 20/05/2023 at 22:30

  Čestitke.To zares zmore samo Koper.
  Bravo predsednik,športni direktor in tudi trener.Tako se to dela.Upati je,da bo naslednja sezona še “boljša”.

Komentarji so onemogočeni.