«

»

Sep 06 2017

Konec v pokalnem tekmovanju

Koprčani so danes v osmini pokala izgubili proti kranjskemu Triglavu.

Koper – TRIGLAV 1:4 (1:1)

Stadion Bonifika, gledalcev 150, sodnik Borošak. (Spodnji Duplek).
Tomić 7.; Križaj 17., Poplatnik 73., Udovič 84., Majcen 87.

 

Koper B: Nenezič 6, Opara 6,5, Rnjak 6 (od 72. Lelić 6), Maslič 6, Pirjevec 5,5, Cvek 5,5 (od 85. Androšević –), Angov 6, Žitko 6 (od 77. Gavrič 6), Tomić 6,5, Blazonja 5,5, Petrovič 6. Trener: Samir Zulić.

Triglav: Džafić 6, Kukoljac 6, N. Križaj 7, M. Poplatnik 7,5, Udovič 7, Mlakar 6,5 (od 70. Robnik 7), Suljević 6, Pušnik 6 (od 42. Žurga 6), Tijanič 6,5, Bukara 5,5 (od 60. Bojić 6,5), Majcen 6,5. Trener: Tonči Žlogar.

Rumeni kartoni: Cvek, Maslič, Nenezič; Mlakar, Robnik.

V Kopru so novi prvoligaši iz Kranja šele v drugem delu napolnili mrežo nekdanjega člana elitne slovenske lige. Koprčani so v 7. minuti po golu Željka Tomića celo povedli, le 10 minut kasneje je izenačil Nejc Križaj. V 73. minuti je zmago gostov napovedal najboljši strelec slovenske druge lige v lanski sezoni Matej Poplatnik. Ko je v 84. zadel še Gašper Udovič, so Gorenjci začeli slaviti, končni izid pa je tri minute kasneje dosegel Luka Majcen.

Permanent link to this article: http://www.nk-koper.si/konec-v-pokalnem-tekmovanju/

10 comments

Skip to comment form

 1. Tifozi KP

  Ma Dekani imajo problem, ker so v MOK, poleg tega nimajo denarja (Ankaran je glede tega precej boljše stoječ).
  Saj se ve kdo je lastnik igrišč v Dekanih…
  Vsi vemo, kaj bi bilo najboljše, a kaj, ko se tej pajaci nočejo umaknit…

  1. Tifozi1987

   Realno stanje je to, da bo FCK gnil v primorski ligi, ker s to zasedbo nimajo možnosti napredovat naprej, ljudje božji vse naš najboljše mladince in kadete so raztalali okoli, zdaj pa pobirajo igralce…..no coment!

   NK Kopra ni več in dokler bo nosonja še v klubu, bo to tako ostalo!

 2. Kanarin

  Še vedno pa mi ni jasno kdo je dejansko trener tega Kopra B.

  1. Yota

   Trener Kopra je Damir Milinovič. Z Dekani ne bo nič, ker nikoli niso ampak verjetno mi verjemite nikoli niso imeli radi Kopra. Vse bodo naredili, da bodo to vmešavanje prekinili.

 3. Kanarin

  Zasledil že, samo podobne govorice so bile pred začetkom prvenstva tudi glede prevzema Ankaran-Hrvatini (da bi kar takoj igral kao spet Koper v prvi ligi) – pa iz tega ni bilo nič. Samo če bi res obstajale ambicije, da se Dekani uvrstijo v prvo ligo, bi se mroale še kaj dodatno okrepiti menda, pa igrali bi tudi verjetno že v kopru, če bi že prišlo do kakšnega takega dogovora. V glavnem dokler bomo imeli tega župana se bodo očitno muče nadaljevale v nedogled. Ampak očitno uradne spletne strani Fc Koper nima več – dokler spet ne igrajo v prvi ligi ?

 4. Tifozi KP

  Kanarin. Kaj zakaj Koper B?
  A nisi zasledil, da so Krivičič in co. podpisali in že igrajo za Dekane? Nekaj igralcev pa je prišlo v obratni smeri.
  Spet mučke, Dekani bodo postali Koper v drugi, nato prvi ligi. Dekani pa bodo Koper B…

 5. Kanarin

  Ne vem kakšna je konkurenca v 4.ligi, ampak ta Koper B (zakaj B ?!?) ne vliva lih nekega zaupanja. Včeraj so nekako zdržali do 70 minute, potem pa je bilo razsulo (kar je tipično pri takih manj kvalitetnih ekipah) . Videlo se je, da ne na fizičnem, še manj pa na tehničnem nivoju ta ekipa ne more parirati Triglavu. Realnost je pač taka (žalostna), da se kot kaže niti skozi 4. ligo ne bomo ravno sprehodili (kar nakazuje prva tekma). Btw. kdo je sploh trener te ekipe ? Piše Samir Zulič, ampak ta, ki je bil včeraj na klopi mi ni bil podoben njemu. Mogoče pa čaka na priložnost Vanoli – včeraj je bil namreč na tekmi 🙂

  Ne razumem od kje pogum županu, da se e vedno tako vehementno pojavlja na stadionu, potem ko je praktično lastnoročno potopil klub oz vsaj 1 ekipo. Pa kaj ta človek nima nobene vesti ? Kje je pa “Murko” ? Ni več ne duha o sluha z njegove strani., a je muca popapal ajezik ? Na uradni spletni stran kluba očitno še vedno čakajo na odločitev CAS razsodišča (zadnja novice je na to temo z dne 3.7). Sramota.

 6. PunebaleKOLJONOV

  FCK MERDA!
  Vrnite nam NK Koper!!!

 7. Tifozi1987

  Nosonja in banda, spizdite iz kluba, banda pokvarjena!

  UPRAVA ODSTOPI!

 8. KP stara garda

  Koncno bojo padli na realna tla….

Comments have been disabled.

EnglishSlovenščina