KMN Bronx Škofije prvak v tekmovanju mladih U13

Dobili smo prvega državnega prvaka v mlajših selekcijah. To je v kategoriji U13 postala ekipa KMN Bronx Škofije, ki je bila v finalu boljša od Futsal Olimpije Ljubljana. Škofjoti so naslov osvojili zavoljo več doseženih zadetkov gosteh. Prva tekma se je končala z zmago Bronxov (4:2), v petek pa je bilo v Ljubljani 6:4 za Olimpijo.
Denis Zulić (sin Samirja Zuliča), Liam Harambašić sta člana našega kluba.

Prvaki čestitamo

Bronxi so ekipa, ki ima kot edini klub v Sloveniji predstavnike v sklepni fazi v vseh tekmovanjih mladih. Piko na i pa so Primorci postavili že v U13. Na prvi tekmi so slavili s 4:2, na drugi pa so bili ob polčasu v suverenem vodstvu – za 1:3 sta poskrbela Sean Subašić (2) in Igor Babič (1).

Ob tem velja izpostaviti, da so imeli mladi igralci s Škofij tudi izvrstno podpor s tribun, pristaši kluba pa so jih sinoči pričakali tudi v domači dvorani!

Državni prvaki so postali Denis Zulić, Tadej Bonaca, Tim Marin, Jakob Kodrič, Adel Avdić, Timoti Agapito, Tadej Cupać, Tomas Skomina, Timothy Dassena Ček, Liam Harambašić, Igor Babič, Sean Subašić, Leo Miličević, Patrick France.

Strateško sodelovanje

Ob tem ne pozabimo, škofjoti delajo strateško. Plod tega je tudi izjemno sodelovanje z Domnom Črnigojem. Nagrade, pokale in medalje je v Ljubljani podeljeval Bojan Gliha, vodja futsal tekmovanj mladih.

Facebook
Facebook