Kdo bo sedel na klopi rumenih

Ni novica, da se koprčani spogledujejo s prvim mestom ob koncu letošnje sezone ter napredovanja v drugo ligo. Toda kot poznamo razmere sama pot do tja ne bo lahka. Ekipo zdaj trenutno vodi Novica Nikčević, toda v pogovor s predsednikom se na obzorju obeta dolgotrajnejša rešitev in je v igri kar nekaj imen. Bo pa vsekakor predsednik izbral nekoga, ki bo projekt prve lige speljal tako kot se spodobi za klub z bogato tradicijo. V tedniku Nogomanije pa smo prebrali naj bi med njimi bil tudi bivši trener Gorice Miran Srebrnič, več bomo prav kmalu izvedeli in bo to spet vroča tema za razpredanje in komentiranje, ki pa ga je žal, ko se govori o koprskem nogometu zadnje čase bolj malo slišati.

Kdo bo novi???

Ante Guberac, ki spet vodi koprski klub, naj bi v prihajajočem obdobju predstavil dolgoročno rešitev na trenerski klopi. Zaenkrat še ni znano, kdo bo to, a med kandidati naj bi bil tudi dolgoletni prvoligaški trener. Gre za nekdanjega in predvsem večkratnega trenerja Gorice Mirana Srebrniča, ki je po prvem delu sezone pomahal v slovo Gorici in je trenutno brez službe

vir Novica- Nogomania

Komentarji 3

  • navijač on 22/03/2019 at 13:27

  Samo od Ščulca ne mi govorit, pa tudi Neđo mislim, da je aut, strinjal se bi z Srebrničem, vendar v tako negotovem okolju kot je sedaj Koper o nekih dolgoročnih načrtih ne bi si upal govoriti, v prihodnje bo tu še veliko sprememb

  • Jaka on 21/03/2019 at 12:51

  Srebra bi bil TOP, dolgorocna resitev, z nekaj mladimi perspektivnimi in starejsimi Koprcani in tremi vrhunskimi tujci, prva liga in Europa zagotovljena…Ante bo to speljal!!

  • Koprčan on 21/03/2019 at 11:36

  Lepo, da razmišljajo o dolgoročni rešitvi, ampak vsi vemo, da je trenersko delo težko in nehvaležno in pogojevano z rezultati. Ali bo Srebrnič, Pušnik, Razdrih, Okčič, Ščulac ni važno, važen je samo Koper. Naša filozofija so mladi Koprčani in ne neki tujci, ki našim odžirajo kruh.

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook