Kdo bo tokrat boljši

Koper ni najbolje začel, pričakovali smo zmage a so igralci iztržili le dva remija. Upam, da se “kanarčki” poberejo že v soboto na primorskem derbiju, ki bo tokrat v Ajdovščini zaradi ureditve igralne površine v Novi Gorici.Naš predsednik pa je za časopis Dnevnik, v katerem je imel obširni intervju s novinarjem Sandijem Škvarčem dejal nekako takole.

Prepričan sem, da imamo najboljšo ekipo v drugi ligi, res pa je, da utegnemo imeti težave s pritiskom, ki smo si ga ustvarili. Težko je igrati, ko je treba zmagati na vsaki tekmi. Poleg tega smo prišli iz tretje lige, z lažje na težjo raven, medtem ko je naš glavni konkurent Gorica vajen ostrejšega ritma. Tudi če bomo drugi, ne bi smeli imeti težav z napredovanjem, saj menim, da bi vsaj kvalifikacije morali dobiti, sicer si ne zaslužimo prve lige.

Počasi se daleč pride

Stvari se na Bonifiki počasi umirjajo in rezultati ter delo vseh vpletenih bo prav kmalu videno. Vsi skupaj moramo biti potrpežljivi in strpni, kajti samo tako bomo vrnili naš klub na stare slave. Spontano ploskanje ob vrnitvi grba, barve majic bomo tudi dočakali, tako kot pozitivne rezultate, ki bodo nedvomno prišli. Naučimo se gledati in navijati za svoje, ko smo na tribuni, in tu mislim na vse, na tiste ki nosijo grb in tiste, ki jih spodbujajo. Kritike s tekme pa prenesimo v lokale in si tam povejmo vse in kritizirajmo, kajti tudi to je del nogometa, ki ga vsi ljubimo in sovražimo obenem.

1 komentar

  1. Zakaj Hadžić ne igra???
    Pa človek ljubi NK Koper in je pregazil prim.ligo in 3 ligo!!!!!

    Njegova izjava za SIOL dne 16. 10. 2018:

    “Največji cilj je vrniti Koper v prvo ligo. Če ga bomo pripeljali tja, bom najsrečnejši človek na svetu. S Koprom sem namreč začel kot mladi igralec nabirati prvoligaške izkušnje. Koper podobno kot Mura predstavlja čar prve lige. S takšnimi klubi prva liga dobiva na težini,” pojasnjuje 34-letni kapetan Kopra Damir Hadžić, sicer stari znanec 1. SNL, ki je v dresih Kopra, Primorja in Celja zbral kar 314 nastopov.

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 "