Kavlifikacije so tu

Tako kot sem napovedal, tako se je tudi končalo. Po zmagi nad Sežanci sem dejal in upal, da bomo osvojili še točko za obstanek in istočasno tudi napovedal, da bo Koper izgubil vse svoje tekme do konca prvenstva. Iskati vzroke za neuspeh je potrebno v klubu samem. Nepotrebna in izsiljena menjava Mirana Srebrniča s strani nekaterih zunanjih akterjev z nepriljubljenim Rodolfom Vanolijem se bo za kanarčke končala z igranjem kvalifikacij s Krko. Šest porazov porazov in dva neodločena rezultata je bila slaba bera Koprčanov v zadnjih osmih krogih. Upali smo na bolje, a se ni izšlo po željah navijačev. Ampak danes si nimamo kaj očitati, zmanjkalo nam je tisto malo sreče, ki jo potrebuješ za uspeh. Taktično smo igrali dobro, v polju smo bili dobro postavljeni, zadeli tudi prečnik v zadnjih minutah srečanja, toda nepremišljen prekršek in dosojena enajstmetrovka v kazenskem prostoru nam je razblinila sanje o pozitivnem rezultatu kot milni mehurček.

Celje – Koper 2:1 (1:1)

Sokler 4., Božič 87./11-m; Mulahusejnović 44.
RK: Jozinović 85./Koper

Celje: Rozman, Kadušić, Zaletel, Stojinović, Kerin, Benedičič, Rorič (70./Novak), Šporn, Božić (89./Čalušić), Kuzmanović, Sokler (70./Dangubić).

Koper: Adam, Rajčević, Pejić, Žužek, Dodlek, Caimacov (88./Vršič), Palčič (88./Mišić), Jozinović, Guberac, Barišić (69./Vekić), Mulahusejnović (83./Spinelli).

Sodnik: Slavko Vinčić (Maribor).

Komentarji7

Preskoči na obrazec za komentar

  • klemen on 23/05/2021 at 8:42

  Dejstvo je, da je nujno potrebno na novo sestaviti ekipo ter dat priložnost našim mladim nogometašem ter mlademu trenerju, ki bo gojil hiter napadalen nogomet in zgradil ekipo za prihodnost! Izkazalo se je, da v nogometu ni krajšnic ter da se čez noč ne da v Evropo! Upam, da je zdaj to jasno vsem v klubu! Ne glede na to ali bomo ostali prvoligaš ali igrali v drugi ligi, je potrebno na novo postavit temelje kluba, da vemo gdo smo in kam gremo brez vtikanja v delo trenerja in sestavljanja prve ekipe! Dejstvo je tudi, da brez zelo dobrega fizičnega trenerja ni nogometa zato je to najbolj pomemben človek ob trenerju seveda v klubu! Verjamem, da je včeraj vsem vodilnim v klubu postalo jasno, da tako naprej več ne gre! Koper, je in bo ostal naš klub le vodit ga je potrebno, da vemo kje je rep in kje glava! Naš bazen je bil in je nepresahljiv in tja je potrebno usmeriti vse napore za čim kvalitetnejšo vadbo z vrhunskimi trenerji ( dokazani )! Forza Koper!

 1. Sramota res,kam ste pripeljali ta klub.V nogometu se vse vrača,klub brez vizije,z drugorazredni hrvaškimi odpatki,z županovičem ki ima samo osebne interese,menjat g.Srebrniča kateri je imel z istimi igralci igro z Merdacio od vanolija.Sicer pa ni samo on kriv,kriv je tisti ki ga je postavu.Odjebite vsa golazem katera je v klubu…..
  Koper je bil in bo nad vsemi

  • Tifozi1987 on 22/05/2021 at 20:15

  Uprava OSTOPI!!!!??!

  • StariNavijač on 22/05/2021 at 20:03

  Uprava + špotni direktor bus Rijeka, skinite se ven iz kluba, vi ste SRAMOTA mesta Koper

  • rumen on 22/05/2021 at 20:01

  Sedaj je lahko biti pameten in govoriti, kako smo to napovedali, kar pa ni ćisto res. Škoda, je pa to odraz dejanskega stanja v klubu zadnje čase. Cena Kopra je padla. Če bodo odgovorni odšli, ne bo prevelikih solz za njimi.
  Upamo samo, da ostanemo v ligi.

  • Franci Hrovat on 22/05/2021 at 19:00

  Preko celega prvenstva, predvsem pa v zadnjih 15 tekmah pod taktirko Vanonija je urednik strani zelo blago kritiziral igro in vodenje ekipe, zato je prav, da navijači kot doslej zlijejo gnojjico na vodenje in igro. Evidentno je, da Županoviču, Vanoniju ( medtem je že ođšel, veliko škodo pa povzročil, Ivici, falangi igralcev iz CRO, pokažemo pot iz Kopra, naj si poiščejo sredino, kjer bodo lahko prodajali meglo.
  Ni sramota, da pred pričetkom lige pokažeš spostovanje do ostalih ekip, modro molčiš delàš, se trudiš in se ne napihuješ. Samo s takim pristopom, borbenostjo in tekom se dosegajo rezultati.
  Pošteno je, da igramo za ostanek v ligi, saj smo pod vodstvom Vanonija igrali daleč najslabši nogomet.
  Kljub vsemu upam na ugodni rezultat play outa in da bo nosilce funkcij srečala pamet.

  • Tadej on 22/05/2021 at 18:45

  Kdaj je tekma na bonifiki

Komentarji so onemogočeni.