Kar se ni naredilo v Kopru

Po poročanju športnega dnevnika Ekipa, naj bi stekli pogovori o selitvi našega bivšega igralca Vanje Paniča v Turčijo. Zanj se namreč zanima tudi turški velikan Fenerbahče, ko je številnim oglednikom, ki iščejo talente padel v oči. Klub iz Istanbula je pripravljen že zdaj skleniti posel z Olimpijo, s katero ima Panić podpisano profesionalno pogodbo do poletja 2021.

Vanja Panič

V pretekli sezoni je odigral štiri tekme v kadetski ligi, v mladinski je bil na delu 21-krat, skupno pa je zabil sedem golov. Je tudi mladi reprezentant; za selekcijo do 17 let je dosegel tri zadetke na 12 tekmah, marca pa med drugim sodeloval na zaključnem delu kvalifikacij za evropskoprvenstvo, kjer je zabil oba gola za Slovenijo.

Naj omenimo smo še to, da je že iz Olimpije in ne Kopra, odšel še prej Martin Pečar, ki je sodil med bolj obetavne nogometaše v Sloveniji. Sedaj pa igra in se kali v Nemčiji pri Eintrachtu.

Komentarji5

Preskoči na obrazec za komentar

  • navijač on 18/06/2019 at 11:49

  Kaj je treba narediti??? Začeti je potrebno ceniti naše fante, jim nuditi profesionalne pogodbe in ne uvažati starih avtomobilov, ki so dvakrat precenjeni in preplačani. samo si zavrtite film nazaj, poglejte letnik 95 in 96, kadetski prvaki in mladinski prvaki in kdo igra od njih v članski ekipi Kopra…NIHČE, od tu naprej se vse začne, da o kasnejših nepremišljenih potezah ne zgubljamo besed. Verjamem, da bo v prihodnosti bolje in da se vsaj malo v zadnjem času pomika na bolje. Zavedati se pa tudi moramo, da kluba brez organiziranih navijačev, kakršne je pred leti imel naš Koper NI. Vso srečo NK KOPER.

  • Veteran on 17/06/2019 at 14:10

  Kaj je treba storiti, da ne bi mladi igralci bežali iz Kopra v druge klube?

   • Joško on 18/06/2019 at 1:01

   Plačati visoke štipendije, to kar delajo v MB,OL in DO.

    • Veteran on 27/06/2019 at 11:40

    Da bi imeli kadeti štipendijske pogodbe, o profesionalnih pogodbah sploh ni govora, se v nk Koper ne podpisujejo. Ne vem, zakaj? Ali bi mi znal, kdo odgovoriti?
    Lani in predlani so šli proč naslednji znani igralci: Burin, Panič, Pečar , Osterc, Grbac, Tarik, Klavora, Gabrijel , nekaj mladincev in še nekaj u15, ki so takoj postali reprezentativci za u 15. Kjer so dosegali tudi zelo dobre rezultate. Je kdo od njih imel pogodbo s klubom? Kolikor je meni znano? Ne.
    Torej mi lahko sklepamo samo eno. Vsak naj pomisli pri sebi, kaj ?

  • StariNavijač on 15/06/2019 at 15:49

  Pope….šampjon liga😂😂😂😂😂😂😂

Komentarji so onemogočeni.