Kanarčki neodločeno v Kidričevem

Na prvem srečanju proti Aluminiju so Koprčani iztržili le točko, kajti na videno in dveh lepih priložnosti Mulahusejnoviča in Tičiča bi lahko vknjižili vse tri. Bili smo boljši vendar za prvo je tudi točka v redu.

ALUMINIJ ‒ KOPER 0:0 (0:0)

Športni park, gledalcev 200,

Rumeni kartoni: Azemović, Bolha, Marinšek, Pušaver; Guberac, Barišić, Colley.

Sodnik: Obrnovič Rade

Aluminij: Janžekovič, Azemović, Bolha, Flakus Bosilj, Kadrić (72./Kidrić), Krefl, Marinšek (93./Martić), Pečnik G. (84./Pušaver), Pečnik T. (72./Bizjak), Petek, Prša.

Koper: Golubović, Barišić (69./Colley), Bručić, Grudina, Guberac, Mulahusejnović (82./Bešir), Palčić, Parris, Rajčević, Tičić (87./Krajinović), Žužek.

Kanarčki so bili bližje zmagi, imeli tudi statistiko na svoji strani (streli v okvir 1:5, posest žoge 46:54 odstotkov), a mreže žal niso tokrat zatresli. Prvo pravo priložnost na tekmi so si v 22. minuti priigral domačini, ko je prek streljal Flakus Bosilj a je vratar Kopra močan strel ubranil. Najlepšo priložnost za Koper je na začetku drugega polčasa zapravil Mulahusejnović , ki je stekel po levi strani, obramba Aluminija je bila nemočna a je slabo zaključil. V 54. minuti so znova kanarčki zapretili, nogometaš Aluminija pa je izbil žogo z gol črte. V 56. minuti se je Tičič po slabem posredovanju obrambe Aluminija znašel iz oči v oči z Janžekovičem, ki pa je branil. V 85. minuti pa so spet do strela v kazenskem prostoru prišli Koprčani, po kotu je poskusil Žan Bešir, a je žogo poslal mimo vrat. Bili smo v zaključku tekme celo nekoliko odločnejši, toda premalo natančni. Delitev točk je bila mogoče še najbolj pravična med tema dvema tekmecema. Koper sedaj pričakuje v soboto srečanje na Bonifiki proti lanskemu prvaku Muri.

Video Prva liga Telemach

Slika Prva liga Telemach

Komentarji7

Preskoči na obrazec za komentar

  • Franci Hrovat on 20/07/2021 at 14:10

  Spoštovani Jaka.
  Imaš prav v prvem delu. Ob naštevanju napak igralcev pa je korektno omeniti vse.
  Lp !

  • Jaka on 20/07/2021 at 8:17

  Ekipa je mlada in hitra, igra je bla všečna, priložnosti ogromno… mislim, da smo na pravi poti…. Pa se zadnje okrepitve so prave…Tebi FRANCI HROVAT pa svetujem, da trdo treniraš, morda boš tudi sam kdaj prevzel kapetanski trak, sicer verjetno v kaki zapiti veteranski ekipi, do takrat pa prosim nehaj, ker nabijaš v prazno.
  Forza Koper!

   • rumen on 20/07/2021 at 19:12

   Jaka, ne vem kaj se napenjaš. Franci Hrovat ima čisto prav in korektno ti je odgovoril, ti pa kar treniraj, če se ti da. O kapetanu pa nima smisla razpredati, o njem je bilo vsa ta leta že preveč povedanega.

    • Jaka on 21/07/2021 at 7:50

    Napenjata se samo vidva…in to res neopraviceno… poglejta posnetek ponovno.. zoga je bla hitra, streljal je z levo nogo… niti slucajno lahka situacija…so drugi falili bistveno lažje… ljubosumje je negativno custvo, ki zamegli razum…
    Forza Koper

  • Franci Hrovat on 19/07/2021 at 15:46

  V komentarju pa niti črke o zapravljeni zreli priloznosti ”
  kapetana”. Žogo je nabil visoko čez gol z 10 m, sam samcat.

  • Rumeni on 19/07/2021 at 11:09

  Dobro za prvo tekmo, so rezerve vendar igranja po bokih je bilo premalo. Palčič se ni vključeval v napad kot on zna in zmore. Ali je to taktika trenerja ali pa mora zopet svoj e znanje žrtvovati za neke druge cilje. Pri Rajčeviču se čutijo izkušnje, a v duelih in trenutkih s pokrivanjem zamuja. Sredina pa bo morala začeti igrati, kajti zopet smo videli v prvem polčasu preskakovanje in dolge žoge. Ampak ne glede na vse solidna predstava, ki jo morajo v naslednjih tekmah še nadgraditi. Upam, da trener sestavlja ekipo, ker drugače bo zopet isto kot do sedaj.

  • StariNavijač on 17/07/2021 at 22:23

  Pozitivno presenečen, s tem, da je še ogromno rezerve. Trener očitno obvlada svoj posel, ter upam, da se ne bojo začele mučke v ozadju. Ta ekipa ima potencial.

  Forza Koper

Komentarji so onemogočeni.