Kanarčki z zmago iz Domžal

Na srečanju med Domžalami in Koprom so Koprčani povedli že v 4. minuti, ko je Maks Barišić napad zaključil z diagonalnim strelom znotraj kazenskega prostora. Rumeni so zadeli še enkrat, toda sodnik je gol razveljavil zaradi prekrška Osujia. . Domžalčani so nato izenačili v 43. minuti z golom Jana Đapa. V drugem polčasu so Koprčani prevladovali in so imeli nov razlog za slavje v 62. minuti, ko je za zmago zadel Matej Palčič. Ta isti igralec je še zadel vratnico in imel še eno priložnost za povišanje vodstva. Sedaj sledi reprezentačni premor, na to pa domača tekma proti Celjanom. Zaslužena zmaga Kopra, ki je imel tudi več strelov na gol (sedem proti trem). S peto zmago na šestih tekmah so kanarčki za vodilna ekipa lige (vsaj za 24 ur).

prva liga telemah

DOMŽALE – KOPER 1:2 (-:-)Barišić 4.,Đapo 43.,Palčič 62.,Domžale: Tratnik, Klemenčič, (Brecl).Topalović,(Pišek), Krstovski,(Hasanbegovič), Hodžić, Repas,(Offenbanher), Đapo, Marasovic, Fazlić, Šturm, Husmani Nwankwo).

Koper: Koprivec, Pabai, Palčič, Prce, Pavlović, Ruedl,(Orazov), Kočar,(Tepsič). Osuji,(Mulahusejnovič), Omladič,(Groznica), Barišić, (Hrvatin),Nkada.

Sodnik: Martin Matoša (Notranje Gorice)